Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Yeni Araç Sahiplerinin Dikkat Etmesi Gerekenler 




Yeni bir araç satın aldığınızda aracın değerini korumak adına dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar bulunuyor. Öncelikle kasko sigortası ve trafik sigortası kavramlarının araç sahipleri tarafından çok iyi bilinmesi gerekir. Özellikle ilk defa araç satın alanlar için bu konunun daha da önem taşıdığını belirtmeliyiz. Çok sayıda araç sahibi için sigorta konusu yeterince önemsenmiyor. Oysa araçların trafiğe çıkabilmesi için yaptırılması zorunlu olan sigortalar da var.  

Bu sigorta ‘zorunlu trafik sigortası’  adını taşıyor. Öncelikle trafik sigortasının yaptırmanın zorunlu olduğunu belirtmeliyiz. Yasalar kapsamında trafiğe çıkacak olan her araç için mutlaka bu sigortanın yaptırılması gerekir. Aksi halde çok ciddi yasal yaptırımlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu noktada akıllara gelen husus, zorunlu trafik sigortasının ne zaman yaptırılması gerektiği oluyor. Aracı satın alır almaz mutlaka trafik sigortası işlemleri yapılmalıdır. Araç trafiğe çıkmadan önce trafik sigortasının yaptırılması gerektiğini asla unutmayın.  

Eğer zorunlu trafik sigortası hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz hiç tereddüt etmeden https://www.generali.com.tr/trafik-sigortasi adresine uğrayabilirsiniz. Generali Sigorta, yeni araç satın alanların en uygun fiyatla trafik sigortası yaptırmak için tercih ettikleri sigorta firmalarından biridir. İnternet sitesinde ise bu sigortanın önemine ve nasıl yaptırılması gerektiğine dair merak edilen çeşitli soruların yanıtları bulunuyor. Üstelik online olarak sadece 3 adımda trafik sigortası için fiyat teklifi alma imkanı da mevcut. Bunun için öncelikle Generali Sigorta internet sitesine tıklamanız gerekir.  

Sonrasında ise trafik sigortası teklifi almak için araç plakası, araç sahibinin TC kimlik numarası ve cep telefonu numarası bilgilerinin ilgili alana yazılması lazım… Sadece 1 dakika içerisinde trafik sigortası fiyat teklifi almak mümkün olabiliyor ve aynı zamanda sadece 3 dakika içerisinde de poliçenin hazırlanması sağlanabiliyor. Dolayısıyla trafik sigortası yaptırma işlemi araç sahipleri için sıkıntılı bir süreç olmaktan çıkıyor.  

Bu arada kasko sigortası da araç sahiplerinin kendi isteklerine bağlı olarak yaptırabildikleri sigorta ürünlerinden biridir. Bu konuda da söz ettiğimiz internet sitesinde gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Aracınızı olası kaza riskinin gerçekleşmesi ihtimaline karşı güvence altına almak için kasko sigortası konusunda da mutlaka gerekli bilgileri öğrenin.   

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu