FeaturedHaberler

Yerli otomobil üreticisi TOGG ile Hopi anlaştı




Türkiye’nin küresel mobilite markası Togg ile alışveriş uygulaması Hopi iş birliklerini duyurdu.

Togg açıklamasına göre, akıllı cihazlar etrafında kullanıcı odaklı hizmetler sunarak bir teknoloji ve ekosistem sağlayıcısı olma misyonuyla yola çıkan Togg ile Hopi, güçlerini birleştiriyor.

Karakaş, “Yeni nesil teknolojilerle kullanıcılarımıza güvenli, hızlı ve çevre dostu hizmetler sunmanın yöntemlerini geliştiriyoruz. Bu yolculukta bizim gibi yeni nesil teknolojileri kullanıcı deneyiminin merkezine koyan şirketlerle yaptığımız iş birlikleri çok kıymetli. Hopi ile kullanıcılarımıza benzersiz bir deneyim yaşatacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hopi CEO’su Yalın Özcan da Togg’un, perakende sektöründeki pazarlama teknolojisi iş ortağı olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Hopi, 14 milyonu aşkın kullanıcısı için bir alışveriş uygulaması olarak bilinmesinin yanı sıra 300’den fazla iş ortağı için de bir pazarlama teknolojileri şirketi olarak çalışıyor. Togg ekosistemine de sahip olduğumuz güçlü veri, kullanıcı ve iş ortaklıkları ağımızla dahil olacağız.

Kullanıcılarımız, hiper kişiselleştirilmiş özel teklif ve kampanyaları Togg’un mobilite ekosistemi içinde görebilecekler. Ayrıca lokasyon bazlı çalışacak olan güçlü teknolojik alt yapımız sayesinde, navigasyon üzerinden kişiselleştirilmiş teklifler işaretlenerek kullanıcının eşsiz Togg deneyimine Hopi imzasını da atmış olacağız. Diğer taraftan reklam teknolojileri alanındaki yetkinliklerimizle de Togg’un yanında olduğumuzu söylemekten mutluluk duyuyorum.”

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu