FeaturedHaberler

Nissan, afet bölgesi için 1 milyon Euro bağışta bulundu




Kahramanmaraş merkezli büyük deprem afetinden sonra markalardan destek mesajları gelmeye devam ediyor. Bunun son örneği ise Nissan oldu.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından tüm markalardan destek mesajları gelmeye devam ediyor. Son olarak Japon üreticisi Nissan, hem Kızılay’a 1.000.000 EUR bağış yaptı hem de afet bölgesine 4×4 araçlarını gönderme kararı aldı.

Nissan Türkiye’nin açıklaması ise şu şekilde;

“Nissan Türkiye olarak ülkemizin yaşadığı bu zor dönemde tüm çalışanlarımız ve bayilerimiz ile depremin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Çok büyük bir bölgeyi etkileyen ve bizi derinden üzen bu afette bünyemizdeki 4×4 araçlarımızı operasyonel destek için deprem bölgesine gönderdik. Bölgenin öncelikli ve acil ihtiyaçları olan bataniye, su, kuru gıda ve bebek mamalarını 2 tır ile ivedilikle deprem bölgesine ulaştırdık. Nissan olarak Kızılay’a 1.000.000 Euro’luk nakdi yardımda bulunuyoruz. Milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu