FeaturedHaberler

Chery’nin SUV’u TIGGO 7 PRO’ya büyük ödül




Kullanıcı ilgisinin hızla arttığı Chery modellerinden TIGGO 7 PRO, yapılan araştırmalarda da öne çıkmayı sürdürüyor.

Otomotiv dünyasının hızla büyüyen yıldızı Chery, birbirinden iddialı modelleriyle kısa zamanda kullanıcıların büyük beğenisini kazandı. Markanın ürettiği yüksek teknolojili ve konforlu araçlar, kalite ve performans araştırmalarında da öne çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda J.D. Power 2023 Çin IQS’in (İlk Kalite Araştırması) sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre Chery, Çin’in en iyi yerli otomotiv markası unvanını perçinlemiş oldu. Ayrıca, 2023 Çin APEAL (Çin Otomotiv Performansı, Uygulama ve Düzen Araştırması) sonuçlarına göre Chery TIGGO 7 PRO, orta boy ekonomik SUV kategorisinde ilk sırada yer aldı.

Moda, teknoloji, konfor ve güvenlik TIGGO 7 PRO’da bir arada!

İki uzman araştırma raporunun yayınlanmasıyla ortaya çıkan sonuçlar, Chery’nin üstün kalitesini ve ürün becerisini kanıtladı. Özellikle, 2023 Çin APEAL’in, 81 şehirdeki 35 bin 155 araç sahibinin, gerçek dünya kullanım deneyimlerini kapsaması, elde edilen başarılı sonuçların değerini daha da artırıyor. Araştırma, araçların kullanıcılar açısından çekiciliğini, 10 kategoride, 37 unsur üzerinden değerlendiriyor. Chery TIGGO 7 Serisi, rekabetin çok çetin olduğu, çok sayıda model arasında üstün ürün özellikleriyle öne çıkarak ilk sırada yer aldı.

Moda, teknoloji, konfor ve güvenliğin çok başarılı bir şekilde entegre edildiği Chery TIGGO 7 Serisi, markanın teknolojik uzmanlığındaki mirası devralıyor. Küresel teknik standartlar doğrultusunda en güncel teknolojileri bünyesinde barındıran TIGGO 7 Serisi, aile tipi SUV’da yeni sürüş trendini belirliyor. Şık dış tasarım detaylarıyla TIGGO ailesinin tasarım felsefesini devam ettiren TIGGO 7 PRO, altıgen elmas ızgara profili, siyah kristal matrix LED farları ve 1,12 metrekarelik panoramik açılır tavanıyla dikkat çekiyor. Aracın görsel tasarımı, hem teknolojik hem de modaya uygun unsurları kusursuz bir şekilde harmanlıyor.

Güvenlikte standartları belirliyor!

Yüksek kaliteli koltuklar ve hakiki deri direksiyona ek olarak, 12,3 inçlik teknolojik ekrana sahip Chery TIGGO 7 Serisi, akıllı kokpit tasarımıyla teknolojik gelişmişlik seviyesini yansıtıyor. Ayrıca Chery TIGGO 7 PRO, iç ve dış tasarım, gövde ve şasi yapısına ek olarak malzeme optimizasyonu da dahil olmak üzere 20’den fazla konuda önemli gelişme kaydetti. Bu, gürültü kaynaklarının azalmasına ve 35 desibele kadar düşük bir akustik düzeyinin elde edilmesini sağlıyor. Yolculuğun her kilometresine kaliteli bir teknoloji deneyiminin eşlik etmesini sağlayan SUV, “N95 Tıbbi Sınıf” adındaki iç hava temizleme işleviyle de donatılıyor.

Chery TIGGO 7 PRO, güç aktarma sistemleri açısından Chery’nin dayanıklı ve güçlü motor teknolojisinden yararlanıyor. ACTECO 1.6 TGDI motor ve 7DCT şanzımandan oluşan ikili, hem yüksek performans hem de üstün verimlilik sağlıyor. Ayrıca Chery TIGGO 7 PRO, LDW (Şeritten Çıkma Uyarısı) ve tam hızlı ACC (Adaptif Hız Sabitleme) dahil olmak üzere bir dizi akıllı sürüş destek özelliğini de entegre ediyor. Uzun ve kısa farlar arasında otomatik geçiş yapan IHC veya RCW (Arkadan Çarpışma Uyarısı) gibi özelliklere de sahip. Sahip olduğu üstün teknolojilerle Chery TIGGO 7 PRO, sınıfında güvenlik konusunda yeni standartlar belirliyor.

Kullanıcı beğenisi sürekli artıyor!

“Teknoloji Şirkete Yön Veriyor” ilkesini benimseyen Chery, sürekli olarak geliştirilen sürüş deneyimi ve üstün yaşam döngüsüne sahip kalite yönetimiyle, küresel pazarların ve kullanıcıların güvenini sürekli olarak kazanıyor. Bu aynı zamanda kullanıcılar tarafından daha da fazla kabul gören ve değer verilen bir Çin kartvizitinin oluşturulmasına da yol açıyor. Chery TIGGO ailesinin yıldız modeli olan ve sürekli olarak ayda 10 bin adedin üzerinde satış performansına imza atan Chery TIGGO 7 PRO, kullanıcı beğenisinde sürekli bir artış ortaya koyuyor. Almış olduğu övgüler ise gerçek değerini yansıtıyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu