Haberler
Tesla Model S kameralara yakalandı
Pittsburgh şehrindeki süperşarj istasyonunda kameralara yakalanan bu ilginç Tesla Model S, otopilot sisteminin durmaksızın geliştirildiğini bir kere daha gösterdi.
Tesla’nın otopilot sistemini tamamen otonom sürüşlü hale getirmek istediğini biliyoruz. Bu ilginç sedan şirketin yeni jenerasyon otopilot teknolojisinin bir işareti olabilir.
Otomobil normal halinden farklı olarak ekstradan sensör ve kameralara sahip. Kameralara yakalanan Model S, yeni parçalarının yanında orijinal versiyonun sahip olduğu sensör ve parçalara da sahip. Dikkatleri en çok çeken ön tamponun üzerinde plastik bir parça ile sarılmış büyük sensör. Benzer sensör alt ızgarada da yerini almış. Ön camda ise kameralar görülüyor.
Ne kadar otonom olsada kendi fişini takmaktan aciz 🙂 Biliyorum kötü espiriydi 🙂
ahahaha iyiydi gerçekten 😀
yakında gelen sistemlerde var diye okumuştum. araç geliyor kendini park ediyor ve sonrasında supercharger in prizi kol mekanizması ile araca bağlanıyor. hedef amerikayı boydan boya sürücüsüz geçmek.
söz konusu Tesla ise her şey mümkün
“tek rakibi kendisi” desem çok mu iddalı olur acaba