Pc nin gücü ekran videosu almaya yetmemiş sanırımİstanbul Park gerçekten çok zevkli

Pc nin gücü ekran videosu almaya yetmemiş sanırımİstanbul Park gerçekten çok zevkli
yok yok oynarken fps normal bu şekilde oynanmaz zatenPc nin gücü ekran videosu almaya yetmemiş sanırım![]()
biliyorum burayı. arada girip ae86 ile yanlamak güzel oluyor burdaTogue sevenler baksın bu moda, eğlenceli bir yol olmuş cidden. Üstelik serverda kullanırsanız trafik bile oluyor anladığım kadarıyla.
verdiğin linkteki s2000 i yükledim ama içerik hatası veriyor yine deSelamlar,
Dün itibariyle 7/24 açık olacak şekilde iki sunucu açtım. Sunucu ismi ve özellikleri aşağıdaki gibidir.
1.Server : TrDrift - RedLine Club - TURKEY 7/24 - 32 Kişilik
Harita : NORDSCHLEIFE-TOURISTENFAHRTEN
Araçlar: ALFA ROMEO 4C, AUDI R8 PLUS, AUDI A1S1, BMW 1M S3, BMW M3 E30 GRA, BMW M3 E92, BMW Z4 S1, CORVETTE C7 STINGRAY, FERRARI 458, FORD MUSTANG 2015, LOTUS ELISE SC S2, LOTUS EXIGE S, LOTUS EXIGE V6 CUP, MCLAREN MP412C, MERCEDES SLS, NISSAN GTR,PORSCHE PANAMERA
*DLC İçermektedir. (Sadece Dream Pack 1)
2.Server : TrDrift #2 - RedLine Club - TURKEY 7/24 - 16 Kişilik (Arttırılabilir)
Harita : MOUNT AKINA 2017-LAYOUT DRIFT
Araçlar: BMW M3 E30 DRIFT, BMW M3 E92 DRIFT, HONDA S2000 AP1, HONDA S2000 AP2, MAZDA RX7 SPIRIT R, NISSAN 370Z, TOYOTA AE86 DRIFT, TOYOTA SUPRA MKIV DRIFT
*DLC ve Mod İçermektedir. (Japanese Pack) (S2000 AP1 : http://assetto-db.com/car/honda_s2000)
Sunucuları yeni açtığımızdan zamanla oluşan kitleye göre özelliklerde farklılıklar yaşanabilir, duyurusunu buradan yaparım. Ancak birinci serverda pek değişiklik yapmayacağımı düşünüyorum. (Sadece M4, M4 Akrapovic eklenebilir.) İkinci server RedLine Club olarak kendi aramızda oynadığımız haritalarla değiştirilebilir. (Transfagarasan gibi) Ağırlık olarak drift modlu araçlarla devam edecek.
İyi Oyunlar![]()
Selamlar,
Dün itibariyle 7/24 açık olacak şekilde iki sunucu açtım. Sunucu ismi ve özellikleri aşağıdaki gibidir.
1.Server : TrDrift - RedLine Club - TURKEY 7/24 - 32 Kişilik
Harita : NORDSCHLEIFE-TOURISTENFAHRTEN
Araçlar: ALFA ROMEO 4C, AUDI R8 PLUS, AUDI A1S1, BMW 1M S3, BMW M3 E30 GRA, BMW M3 E92, BMW Z4 S1, CORVETTE C7 STINGRAY, FERRARI 458, FORD MUSTANG 2015, LOTUS ELISE SC S2, LOTUS EXIGE S, LOTUS EXIGE V6 CUP, MCLAREN MP412C, MERCEDES SLS, NISSAN GTR,PORSCHE PANAMERA
*DLC İçermektedir. (Sadece Dream Pack 1)
2.Server : TrDrift #2 - RedLine Club - TURKEY 7/24 - 16 Kişilik (Arttırılabilir)
Harita : MOUNT AKINA 2017-LAYOUT DRIFT
Araçlar: BMW M3 E30 DRIFT, BMW M3 E92 DRIFT, HONDA S2000 AP1, HONDA S2000 AP2, MAZDA RX7 SPIRIT R, NISSAN 370Z, TOYOTA AE86 DRIFT, TOYOTA SUPRA MKIV DRIFT
*DLC ve Mod İçermektedir. (Japanese Pack) (S2000 AP1 : http://assetto-db.com/car/honda_s2000)
Sunucuları yeni açtığımızdan zamanla oluşan kitleye göre özelliklerde farklılıklar yaşanabilir, duyurusunu buradan yaparım. Ancak birinci serverda pek değişiklik yapmayacağımı düşünüyorum. (Sadece M4, M4 Akrapovic eklenebilir.) İkinci server RedLine Club olarak kendi aramızda oynadığımız haritalarla değiştirilebilir. (Transfagarasan gibi) Ağırlık olarak drift modlu araçlarla devam edecek.
İyi Oyunlar![]()
s2000 işi hallolur ve girebilirsem ben akinada takılırımÇok iyi olmuş, elinize sağlık.
Gireceğiniz zaman buradan haberleşirsek hep beraber oynayabiliriz. (21-22 arası girmeyi planlıyorum.)
verdiğin linkteki s2000 i yükledim ama içerik hatası veriyor yine de
Edit: bide zaten dış ses falan yok s2000 de. onu çıkarabilir misin serverdan
eski servercı başı bendim. şimdi başkası kurdum deyince iyi kolayıma geldi. giren olursa ben burdayım 10a kadar falan. yazınDün bir arkadaş o linkten indirip girmişti. Bizim gruptaki arkadaşlar iletti bana AP1 ve AP2'yi. Bende o linkteki AP1 harici araç bulamadım. Şimdilik onları kaldırıyorum, en kısa sürede kendi bilgisayarımdaki S2000 modlarını upload edeceğim. İlginize teşekkürlerAkşam bekliyoruz.
bide beni steamden ekleyen buğra sen misin dicektim ki galiba sensin![]()
Beyler bn pc oyunu rahat açarmı.
amd x6 6300 işlemci 3,5 ghz
16 gb ram - 1 tb harddisk
Msi Gtx 1050 ti 4 gb gaming x ekran kartı
Oyunu alsam sıkıntı yaşarmıyım. Birde klavye ile nasıl oynanıyor tat verirmi.
pc konusunda sıkıntı yok ama klavyeden deneyenler beğenmiyor.Beyler bn pc oyunu rahat açarmı.
amd x6 6300 işlemci 3,5 ghz
16 gb ram - 1 tb harddisk
Msi Gtx 1050 ti 4 gb gaming x ekran kartı
Oyunu alsam sıkıntı yaşarmıyım. Birde klavye ile nasıl oynanıyor tat verirmi.