Tougeyi indiriyim bende packlerde var zaten gelirim servera. Evoyu bitireyim de 

Dün gece ilk defa girdim Akina'ya, yol çok güzel ama fazla dar, çarpmadan drift yapamadım pekBu akşam girerseniz ben de gelmek isterim.
İyi dönmüşsün İstanbul Park'ı
Can sıkıntısına öyle ufaktan antreman yapıyodum kısada bir videosu var.
R.I.P Senna diyelim.
Not:Bu arada spotifyda çalan şarkıyıda kayıt almış program
Sağolasın 16 turun 13 14 ü patlamalı 3 binlerde turbo bi patlıyo allahım sana geliyorum zamanında nasıl kullanıyolarmış helal olsunİyi dönmüşsün İstanbul Park'ı![]()
Ben aynı araçla 2'nin altına inemedim henüzSağolasın 16 turun 13 14 ü patlamalı 3 binlerde turbo bi patlıyo allahım sana geliyorum zamanında nasıl kullanıyolarmış helal olsun
İndirimlerde Dream Pack DLC'leriyle birlikte 45 TL gibi bir fiyata geliyor. Singleplayer da mevcut.Oyun fiyatı nedir? Singleplayer mod var mı?
Çok güzel olur bence. Zaman geçtikçe de daha hızlı arabalara falan geçilirbeyler, 2 gündür online yarışlara sardım çok fena. biraz önce de mx5 NA yarışına girdim bi tane. 1. oldum2. benden 0.9 sn sonra bitirdi ama 6 tur boyunca bi o geçti bi ben geçtim. denk olunca çok keyifli oluyor. biz de beraber paso ring falan girmek yerine böyle güçsüz arabalarla küçük pistlerde yarış falan düzenlesek ya
bu tarz bir şeyi konuşmuştuk, otopark içinde ufak bir cup 6-7 yarış puan vs. tutmalı. bence yeteri kadar kişi toplanırsa bu tip sürekliliği de olacak bir şekilde mx5 cup tarzı bir şey yapabiliriz.beyler, 2 gündür online yarışlara sardım çok fena. biraz önce de mx5 NA yarışına girdim bi tane. 1. oldum2. benden 0.9 sn sonra bitirdi ama 6 tur boyunca bi o geçti bi ben geçtim. denk olunca çok keyifli oluyor. biz de beraber paso ring falan girmek yerine böyle güçsüz arabalarla küçük pistlerde yarış falan düzenlesek ya
Ya süreklilik zor benim için. Fırsat buldukca giriyorum. Ama arada haftasonu falan duzenlenirse katılırımbu tarz bir şeyi konuşmuştuk, otopark içinde ufak bir cup 6-7 yarış puan vs. tutmalı. bence yeteri kadar kişi toplanırsa bu tip sürekliliği de olacak bir şekilde mx5 cup tarzı bir şey yapabiliriz.
Belli bir gün ve saat olmasına gerek yok. Yarışlar haftada bir ve duruma göre ertelenerek herkesin müsait zamanına uydurulabilir.Ya süreklilik zor benim için. Fırsat buldukca giriyorum. Ama arada haftasonu falan duzenlenirse katılırım