Assetto Corsa oynayanlar

@volkan Akina benimde hoşuma gitti :D E60 M5 modu kurup yan yan gezmeyi denedimde çok çarpıyorum. Birazdaha alışıp öyle katılıcam.
Edit : Bu arada arkadaşlar arabanın gücünü vs arttırmayı nasıl yapıyoruz bilen varmı ? M5'İ 750-1000 beygir yapsam diyorum :D Daha rahat yanlarım gibi sanki

Son düzenleme:
Dün gece ilk defa girdim Akina'ya, yol çok güzel ama fazla dar, çarpmadan drift yapamadım pek :) Bu akşam girerseniz ben de gelmek isterim.

E30 ile Haruna antremanımdan :)
Pist hakkında görüşleriniz neler? Benim gibi acemiler için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum, hele de Akina'ya göre :)

Son düzenleme:
beyler, 2 gündür online yarışlara sardım çok fena. biraz önce de mx5 NA yarışına girdim bi tane. 1. oldum :cool: 2. benden 0.9 sn sonra bitirdi ama 6 tur boyunca bi o geçti bi ben geçtim. denk olunca çok keyifli oluyor. biz de beraber paso ring falan girmek yerine böyle güçsüz arabalarla küçük pistlerde yarış falan düzenlesek ya

beyler, 2 gündür online yarışlara sardım çok fena. biraz önce de mx5 NA yarışına girdim bi tane. 1. oldum :cool: 2. benden 0.9 sn sonra bitirdi ama 6 tur boyunca bi o geçti bi ben geçtim. denk olunca çok keyifli oluyor. biz de beraber paso ring falan girmek yerine böyle güçsüz arabalarla küçük pistlerde yarış falan düzenlesek ya
Çok güzel olur bence. Zaman geçtikçe de daha hızlı arabalara falan geçilir :)

bu tarz bir şeyi konuşmuştuk, otopark içinde ufak bir cup 6-7 yarış puan vs. tutmalı. bence yeteri kadar kişi toplanırsa bu tip sürekliliği de olacak bir şekilde mx5 cup tarzı bir şey yapabiliriz.

bu tarz bir şeyi konuşmuştuk, otopark içinde ufak bir cup 6-7 yarış puan vs. tutmalı. bence yeteri kadar kişi toplanırsa bu tip sürekliliği de olacak bir şekilde mx5 cup tarzı bir şey yapabiliriz.
Ya süreklilik zor benim için. Fırsat buldukca giriyorum. Ama arada haftasonu falan duzenlenirse katılırım

Bilgisayar ile PS ile aynı klasmanda olabiliyormu sanki aksi birşey duymuştum .

Pistlerin birebir gerçek olması nedeniyle almayı düşünüyorum steamda 49 TL takipteyim bende .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi