Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahahaha abi iyiki caydırmışsın mı diyim bilemedim :D:D:cool::p:p
Harbiden altı boştu. Hiçbirimiz programları kullanmayı bilmiyorduk, öğretecek kimse yoktu, biz öğrenecektik. Haydi yapmadığımız şey değil, onu yapacak adamlarız, ihtiyaçtan ne programlar öğrendik. Ama maddi olarak borç harç girsek bile dükkan yok, farklı şehirlerdeyiz, ben çalışıyordum, müşteri yok, olsa da para tahsil edebilecek adamlar değiliz. Ben bir derece ama arkadaş hiç değil :D Yapana hayırlı olsun derim :D

Harbiden altı boştu. Hiçbirimiz programları kullanmayı bilmiyorduk, öğretecek kimse yoktu, biz öğrenecektik. Haydi yapmadığımız şey değil, onu yapacak adamlarız, ihtiyaçtan ne programlar öğrendik. Ama maddi olarak borç harç girsek bile dükkan yok, farklı şehirlerdeyiz, ben çalışıyordum, müşteri yok, olsa da para tahsil edebilecek adamlar değiliz. Ben bir derece ama arkadaş hiç değil :D Yapana hayırlı olsun derim :D
abi yılan hikayesi olurmuş sizin iş kısmet bizeymiş :D:D

Yaklaşık 6km alan üzerine yapılıyor (daha fazlada olabilir) aynı anda çarşı içi hariç her yeri kazdilar . Kademe kademe ilerledikçe kazsalar problem yoktu ama alt takımlar error veriyor artık bam güm bam güm okula giderken sabah sinir oldum yazık ya arabalara :)

123D yi indireyim o zaman arada sırada giderim . Belediyemiz sağolsun sınırsız :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla süper bakarsın ilgini çeker evde kendine yaparsın yazıcı:)

ki artı bir düşüncem forumda bir çok liseli arkadaşımızda var çeşitlilik bu arkadaşlarımıza yeni ilgi alanları edinme ve keşfetmede artı sağlıyor bir nevi rol model gibi
lisede bir hocamız vardı bana bu işleri sevdiren derdi ki "bende bir sorunuzun cevabı varsa sömürn beni sömürebildiğiniz kadar" aynısı bu konu ve solar sistemlerle ilgili yada mekatronikle ilgili olan herkes için bende söylüyorum :D

Son düzenleme:
lisede bir hocamız vardı bana bu işleri sevdiren derdi ki "bende bil sorunuzun cevabı varsa sömürn beni sömürebildiğiniz kadar" aynısı bu konu ve solar sistemlerle ilgili yada mekatronikle ilgili olan herkes için bende söylüyorum :D
valla tebrik ederim liseli ve ilgi duyan arkadaşların bunu dikkate almasını rica edeceğim benim bölüm itibari ile biraz geç kalmışlığım var :D ama günümüzün modern torna atölyeleleri gibi yaptıgınız :D

@emreozukan @emert20 çağdaş teknoloji ve üretim geliştirme işlerine @motorsinann motor ve gelişimi üzerine @berkertekin abi de sahibindende ilan okuma ve yorumlama kaporta konularında forumun demir başları bilgili insanların yazdığı içi dolu yazıları okumak gerçekten keyifli ve bu çeşitlilik beni mutlu ediyor açıkcası

söylemeden geçemeyeceğim beni asıl etkileyen ise @kenblock . İlgilendiği konular ve bu konular üzerindeki bilgilere hayranım. Hayran olma sebebim ise yaşıtlarının abuk subuk hobilerinin yanında onun bilgi birikimi

Kesinlikle bildiğim kadarıyla herkese her şekilde yardımcı olmak isterim. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Liseli arkadaşlara önerimde okulunuzda proje üretmeye bir şeyler yapmaya meraklı bir hocanız varsa onunla konuşun ve tübitat gibi yarışmalara projelerinizi gönderin. Oraya gidip o ortamı görmek gerçekten güzel oluyor size bir şeyler katıyor.

aynen öyle abi :D printerdan diğer printerların parçalarını basıyoruz :D tabi artık cnc tornaya geçicez yavaş yavaş amator kalıyor artık 3d parça

Abi bizde de 3D yazıcı var ama hobi amaçlı kullanıyor mühendis abiler Düşünülenden çok yavaş ve uğraşlı iş valla :D Küçük bir somunu bile en az yarım saatte basıyor :D
1488400626028.jpg

Bundan var camlı
24367360-origpic-ab335c.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...