Şahin 1.6 ön iki cam otomatik, kaloriferli.Beyler hangi otomobille girmek isterdiniz?
Şahin 1.6 ön iki cam otomatik, kaloriferli.Beyler hangi otomobille girmek isterdiniz?
Harbiden altı boştu. Hiçbirimiz programları kullanmayı bilmiyorduk, öğretecek kimse yoktu, biz öğrenecektik. Haydi yapmadığımız şey değil, onu yapacak adamlarız, ihtiyaçtan ne programlar öğrendik. Ama maddi olarak borç harç girsek bile dükkan yok, farklı şehirlerdeyiz, ben çalışıyordum, müşteri yok, olsa da para tahsil edebilecek adamlar değiliz. Ben bir derece ama arkadaş hiç değilahahaha abi iyiki caydırmışsın mı diyim bilemedim![]()
abi yılan hikayesi olurmuş sizin iş kısmet bizeymişHarbiden altı boştu. Hiçbirimiz programları kullanmayı bilmiyorduk, öğretecek kimse yoktu, biz öğrenecektik. Haydi yapmadığımız şey değil, onu yapacak adamlarız, ihtiyaçtan ne programlar öğrendik. Ama maddi olarak borç harç girsek bile dükkan yok, farklı şehirlerdeyiz, ben çalışıyordum, müşteri yok, olsa da para tahsil edebilecek adamlar değiliz. Ben bir derece ama arkadaş hiç değilYapana hayırlı olsun derim
![]()
Aslında iyi paralara satılabilihor kaliteli parçalar gramına 1.5tl isteniliyor genelde basıp satışını yapan kişiler.Şerefsizim aklımıza gelmişti. Arkadaş zamanında gelmişti böyle bi işe girelim diye. Maddi olarak altı dolu bir girişim olmadığından yanaşmayıp onu da caydırmıştım![]()
Çok yönlü düşünüp hayattan soğutan arkadaş rolünü kolaylıkla üstlenebilirim.abi yılan hikayesi olurmuş sizin iş kısmet bizeymiş![]()
istanbulta genelde 1 tl artı basım ücretiAslında iyi paralara satılabilihor kaliteli parçalar gramına 1.5tl isteniliyor genelde basıp satışını yapan kişiler.
Valla süper bakarsın ilgini çeker evde kendine yaparsın yazıcıYaklaşık 6km alan üzerine yapılıyor (daha fazlada olabilir) aynı anda çarşı içi hariç her yeri kazdilar . Kademe kademe ilerledikçe kazsalar problem yoktu ama alt takımlar error veriyor artık bam güm bam güm okula giderken sabah sinir oldum yazık ya arabalara
123D yi indireyim o zaman arada sırada giderim . Belediyemiz sağolsun sınırsız
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazıcıyı parça parça geçmeli yapayım yavaş yavaşValla süper bakarsın ilgini çeker evde kendine yaparsın yazıcı![]()
Bizde 100 parçalık küçük bir şey basmıştık tanesinin maliyeti 50 kuruş falandı 2 liradan satmıştık tanesini baya bir işimize yaramıştı ordan gelen paraistanbulta genelde 1 tl artı basım ücreti
lisede bir hocamız vardı bana bu işleri sevdiren derdi ki "bende bir sorunuzun cevabı varsa sömürn beni sömürebildiğiniz kadar" aynısı bu konu ve solar sistemlerle ilgili yada mekatronikle ilgili olan herkes için bende söylüyorumki artı bir düşüncem forumda bir çok liseli arkadaşımızda var çeşitlilik bu arkadaşlarımıza yeni ilgi alanları edinme ve keşfetmede artı sağlıyor bir nevi rol model gibi
biz şuan 96 parça uçak motoru makedi basmaya hazırlanıyoruz var gerisini sen düşün kaç hafta sürcekBizde 100 parçalık küçük bir şey basmıştık tanesinin maliyeti 50 kuruş falandı 2 liradan satmıştık tanesini baya bir işimize yaramıştı ordan gelen para![]()
Ben bunu iş hayatımda bir sürü gence söyledim ama çok azı faydalandı.lisede bir hocamız vardı bana bu işleri sevdiren derdi ki "bende bil sorunuzun cevabı varsa sömürn beni sömürebildiğiniz kadar" aynısı bu konu ve solar sistemlerle ilgili yada mekatronikle ilgili olan herkes için bende söylüyorum![]()
valla tebrik ederim liseli ve ilgi duyan arkadaşların bunu dikkate almasını rica edeceğim benim bölüm itibari ile biraz geç kalmışlığım varlisede bir hocamız vardı bana bu işleri sevdiren derdi ki "bende bil sorunuzun cevabı varsa sömürn beni sömürebildiğiniz kadar" aynısı bu konu ve solar sistemlerle ilgili yada mekatronikle ilgili olan herkes için bende söylüyorum![]()
yemin ederim bana bunu diyeni genelde darlıyorum en son bana bunu şuan ki patronum söyledi adamın 3 hafta evinde kaldım yazılım öğrenmek içinBen bunu iş hayatımda bir sürü gence söyledim ama çok azı faydalandı.
ileride sadece 3d baskı teknolojisi olucak bence aliminyum basabilen metal basabilen türevleride olacak bu meredinvalla tebrik ederim liseli ve ilgi duyan arkadaşların bunu dikkate almasını rica edeceğim benim bölüm itibari ile biraz geç kalmışlığım varama günümüzün modern torna atölyeleleri gibi yaptıgınız
![]()
@emreozukan @emert20 çağdaş teknoloji ve üretim geliştirme işlerine @motorsinann motor ve gelişimi üzerine @berkertekin abi de sahibindende ilan okuma ve yorumlama kaporta konularında forumun demir başları bilgili insanların yazdığı içi dolu yazıları okumak gerçekten keyifli ve bu çeşitlilik beni mutlu ediyor açıkcası
aynen öyle abiprinterdan diğer printerların parçalarını basıyoruz
tabi artık cnc tornaya geçicez yavaş yavaş amator kalıyor artık 3d parça