Allahı var güzel makine ama SVR bence daha iyi yav. Ben çok beğenmiştim SVR'ı biraz yatma eğilimi vardı ama normal o boyutlar icin. Oyuncaklar ve kalite sayesinde ben SVR alırdım panpalar siz ne alırdınız?
Range rover Velar

Allahı var güzel makine ama SVR bence daha iyi yav. Ben çok beğenmiştim SVR'ı biraz yatma eğilimi vardı ama normal o boyutlar icin. Oyuncaklar ve kalite sayesinde ben SVR alırdım panpalar siz ne alırdınız?
valla ilerde imkan olursa burda olmayan bi kaç model planlıyorum da para zaman ve tabiki işi çok iyi bilmek lazım sakata gelmeyelimhayırdır gümrük işine mi sardın)
svr iyidir nedense yeni jeep ler tasarımdan heralde çok ilgimi çekmiyoAllahı var güzel makine ama SVR bence daha iyi yav. Ben çok beğenmiştim SVR'ı biraz yatma eğilimi vardı ama normal o boyutlar icin. Oyuncaklar ve kalite sayesinde ben SVR alırdım panpalar siz ne alırdınız?
Yeni Jeep'lerin iç mekanlarıda baya kalitesiz bence. Eski Jeep ruhu maalesef bence yok. (Rubicon hariç)svr iyidir nedense yeni jeep ler tasarımdan heralde çok ilgimi çekmiyo
arazi aracı dediğinin arazi vitesi mekanik levye ile kontrol edilecek bunlar, bunlar süslü tiki oyuncaklarıO ayrı abi o BAŞ TACI.
işte bu çok doğru bize 5.9 cherokee lazımarazi aracı dediğinin arazi vitesi mekanik levye ile kontrol edilecek bunlar, bunlar süslü tiki oyuncakları![]()
kaza yapanlara geçmiş olsun diyelim inşallah sağ salim çıkmıştır araçtan. Sanayicilerin bi lafı var volvolar için bikaç defa denk geldim. bu araba bu hale geldiyse karşıdakini tahmin edemicem diye. adamlar gerçekten haklı.
Lada Niva [emoji41] Vur dağa taşa. İçinde cız etmez..Allahı var güzel makine ama SVR bence daha iyi yav. Ben çok beğenmiştim SVR'ı biraz yatma eğilimi vardı ama normal o boyutlar icin. Oyuncaklar ve kalite sayesinde ben SVR alırdım panpalar siz ne alırdınız?
As haciselam ağalar. nasılsınız. iyisiniz inşallah
5.9 in the houseişte bu çok doğru bize 5.9 cherokee lazım![]()
5.9 in the house, daha konusunu açmadım eksikleri var bitsin açıcam
abi arabaya harbi çöktük garajda ama ne para verildi ne satış yapıldı ondan abim almadan açma başlığı diye rica ettitam da onu dicektim, haydi gönder gelsin ne eksiği varsa onları da konu içeriğinde güncelleme olarak atarsın![]()
abi arabaya harbi çöktük garajda ama ne para verildi ne satış yapıldı ondan abim almadan açma başlığı diye rica etti
Hadi inşallah5.9 in the house, daha konusunu açmadım eksikleri var bitsin açıcam