Ortadan motorlu arkadan itişli hafif şasi dizel dedin mi aklıma hemen Mitsubishi l300 gelir. [emoji23]durun bi ütopya kurayım , 1.6 DCİ 160 Düz vites kendime çıkarayım Mais'den de keyifle bineyim![]()
![]()
![]()
From m8 with love(or Tapatalk).
Ortadan motorlu arkadan itişli hafif şasi dizel dedin mi aklıma hemen Mitsubishi l300 gelir. [emoji23]durun bi ütopya kurayım , 1.6 DCİ 160 Düz vites kendime çıkarayım Mais'den de keyifle bineyim![]()
![]()
![]()
Ortadan motorlu arkadan itişli hafif şasi dizel dedin mi aklıma hemen Mitsubishi l300 gelir. [emoji23]
From m8 with love(or Tapatalk).
Az önce evin yakınlarında bi yokuşta Hyundai Starex gördum hani şu arkadan itiş olan hafif ticari. Adam bi anda gaza köklenmiş olacak ki yokuş boyunca araba sara sara gitti. Zorlasak bunuda yapardı herhalde
Starex o ciğerle o yanla bi çok arabaya saplar söyliyim özellikle kapalı kabin olanlarıAz önce evin yakınlarında bi yokuşta Hyundai Starex gördum hani şu arkadan itiş olan hafif ticari. Adam bi anda gaza köklenmiş olacak ki yokuş boyunca araba sara sara gitti. Zorlasak bunuda yapardı herhalde.
Onlarda bizde
Arkası hafif olan arkadan itişler genelde patinaj çekmeye meyillidir. 125'lik Transit kamyonet yokuşlarda patinaj çeke çeke gidiyordu boş halde.Az önce evin yakınlarında bi yokuşta Hyundai Starex gördum hani şu arkadan itiş olan hafif ticari. Adam bi anda gaza köklenmiş olacak ki yokuş boyunca araba sara sara gitti. Zorlasak bunuda yapardı herhalde.