Arabayı ödünç verme işine nasıl bakıyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cihat58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Bisikletimi ödünç vermiyorum bide arabamı mı vereceğim ancak abime veririm o kadar

Vallahi benimki pintilikten değil arabayı modifiye edeceğim için şimdi kimseye gelmez iki kapı zaten hani bi arkadaşım arabayı istese sığmazlar zaten arabalarını ben kiralarım ama arabayı veremem kardeşim.

Ben arabamı başkasına kullandırırım ama yanında bende olacağım. Ödünç ver akşam getir yoktur bende .

Istanbulda vermem kimsede istemiyor zaten ama kayseride söforlugune guvendigim arkadaşlarım var onlara veririm onlarda bana verir zaten daha öncesinde ufak kazaları olduğu için ve 2004 model olduğu için çok sakinacak bi hali yok arabanın

Güvendiğim ve sevdiğim biriyse ben yanında olduğum müddetçe kullanabilir. Ama arabayı ver, ben sana getiririm olayına girmem. Kusura bakma, ben kimseye arabamı vermiyorum, kimseden de istemiyorum prensip meselesi derim. Bunda da alınacak, kırılacak bir şey yok. Varsa sıkıntısı gerekirse taksi parasını ben veririm ama arabayı vermem. Araba işinin şakası olmaz.

Son düzenleme:
Aileden biriyse veririm ama akraba, arkadaş vs biraz zor. Sonuçta araba. CenkGs güzel yazmış ben olsam ben de kırmadan böyle bir cevap verirdim.

Kullandığım araç babamdan bana geçen bir araç ona rağmen babam istediğinde dahi kendi arabasıyla gitmesini rica edip türlü türlü bahaneler uyduruyorum, katkı koydurdum, sol kapı otomatik kitlenmiyor, fren pedalı takılı kalıyor stoplar devamlı yanıyor vsvs. bir türlü ikna edemedi henüz arabayı vermeye beni. Babama vermezken bir arkadaşıma da tabii ki vermem. Ha olur ya, bir yere gidecektir, müsaitsem bırakırım ama o kadar. Onu bile istemiyorum aslında, senin arabanı senden fazla kendi arabası belleyip arabada bacak bacak üstüne atanlar falan oluyor etrafı rezil ediyorlar. Bir de yapma diyince sana ne şeklinde bir cevap veriyorlar falan.

Uzun lafın kısası, çekirdek aile hariç kimseye aracınızı vermeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...