Yorumunuz için teşekkür ederimmantığım superb desede, aşk başka bişey bu yüzden; mazda 6
Premium araçları listeye eklemedimAlfa Romeo Guilia diyen olmamış mı ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalkta anket çıkmıyor seçenekleri göremedimPremium araçları listeye eklemedim![]()
Ben teşekkür ederim. Güzel bir konuYorumunuz için teşekkür ederim![]()
Mazda sevilmez mi ya ama bizim memlekette göremiyoruz işte sadece Mazda yı değil bir sürü güzel makineyiO degil de Mazda seven cok var sanirim forumda![]()
Bence de yaTürkiye şartlarında favori Superb ama 2.0 atmosferik bir Mazda 6 çok hoş olurdu yani
Aynen öyleO degil de Mazda seven cok var sanirim forumda![]()
Yeni Insignia da gelsin bir sürmeye gideyim bakalım Superb in önüne geçecek gibi duruyor.Bence de ya
Aynen öyle![]()
Evet geçebilir , yalnız tasarımı müthiş olmuş yaYeni Insignia da gelsin bir sürmeye gideyim bakalım Superb in önüne geçecek gibi duruyor.
Mokka da yaşadıklarınız gibi olacak görüceksinYeni Insignia da gelsin bir sürmeye gideyim bakalım Superb in önüne geçecek gibi duruyor.
Kanka bana mokka deme, rahatsız oluyorum.Mokka da yaşadıklarınız gibi olacak görüceksin![]()
![]()
Kanka bana mokka deme, rahatsız oluyorum.![]()
Doluluk ve boşluğuna göre tasarım olayı ve çekicilik değişiyorEvet geçebilir , yalnız tasarımı müthiş olmuş ya
Türkiye için geçerli değil herhalde???Sınıfının en çok satan arabası,sınıfında standartları belirliyor![]()
Türkiye için geçerli değil herhalde???