Tövbe estafirullah @123456mtn senin tedavi süreni uzatan mokka nasıl en çok satan olur kanka ya?Yoo asıl Türkiye de sınıfının en çok satanı dünyayı bilmiyorum![]()
Tövbe estafirullah @123456mtn senin tedavi süreni uzatan mokka nasıl en çok satan olur kanka ya?Yoo asıl Türkiye de sınıfının en çok satanı dünyayı bilmiyorum![]()
Tövbe estafirullah @123456mtn senin tedavi süreni uzatan mokka nasıl en çok satan olur kanka ya?
Mazda CX-3Onu uyardım bu kadar...neyse ban yemeyelim şimdiSen captur sür mokkaya şükredersin b suvların hepsi böyle maalesef
mokkayı sattıran şey bence motoru hiç biri onun kadar güçlü değil![]()
Mazda CX-3![]()
Q2 premium segment şimdi mokkadan hayli hayli iyi ama yani güzel değildi benceAnd abinin testine göre o da aynı hem motorları mokka kadar güçlü değil
sınıftaki q2 de sende konforunu kötü bulmuştun mesela
Q2'nin konforu iyiydi ama fiyatı çok saçma.And abinin testine göre o da aynı hem motorları mokka kadar güçlü değil
sınıftaki q2 de sende konforunu kötü bulmuştun mesela
4 halka parası hacı o şimdiQ2'nin konforu iyiydi ama fiyatı çok saçma.
premium bile olsa o sınıfta olmuyor piyasadaki en saçma sınıf zaten.Q2 premium segment şimdi mokkadan hayli hayli iyi ama yani güzel değildi bence![]()
Avrupa'da satıyor amapremium bile olsa o sınıfta olmuyor piyasadaki en saçma sınıf zaten.
Avrupa'da satıyor ama.
Mantıklı demedim yav sadece satıyor dedimAvrupa da satması mantıklı mı yapıyor![]()
Bende satmıyor demedim saçma dedimMantıklı demedim yav sadece satıyor dedim.
Mokkadan bana bişey girip çıkmadıTövbe estafirullah @123456mtn senin tedavi süreni uzatan mokka nasıl en çok satan olur kanka ya?