Bir cenabetlik hikayeside benden gelsin:
Bundan 2-3 sene önce arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak araba kiralayacaktım, dolayısıyla tanıdık bir rent a car'cı arıyordum Ankara Libya Caddesinde. Neyse aha tam buldum rent a carcıyı diye sevinirken makasa giren bir motorcu sağ arkadan bana çarptı, herif düştü, hemen kalktı ayağa, bir baktım sağ arka çamurluk çizik, gözüm döndü herifi dövmeye kalktım, çevredikler zar zor elimden aldılar herifi

neyse arabayı bıraktım servise, akşam arabam yoktu, arkadaşta ilk defa babasındam alacaktı arabayı, geldi beni aldı, bi yere kahve içmeye gittik, dönüşte bu yokuşta kaldırmadı arabayı bütün kavrama dağıldı, yolda kaldık, çekici geldi çekti arabayı

Ertesi gün ikame aracı babama teslim ettiler, bi tane polo idi, 1-2 gün hiç kullanmadım arabayı, 3. Gün 3 km bi yol gittim geldim, arabanın aküsü bitti, şimdi dedim babam sinirlenir arkadaşla sarj etmeye çalıştık, neyse akü şansıma bende bitirmiş ömrünü, gelip değiştirdiler, çözüldü sorun. Aynı akşam ablamın arabayla çıktım gezmeye, o gün şansıma kameralı noktada sağa dönüş serbest ışığı tam ben dönerken sönmüş, onun cezasıda 1-2 ay sonra geldi. Daha bitmedi! Gene ikame aracı 1-2 gün kullanmadım, sonra babamdan gittim aldım arabayı, okula geldim, yanlışlıkla yolda arka camı açtım, kapanmıyor, çıldırdım, neyse bıraktım camı açık şekilde arabayı, akşam bi elektrikçide yaptırırım dedim. Tam yolda giderken sinirlendim trafikte dururken, aşağı indim, arka kapıya 2-3 tekme salladım, düzeldi, tabi millet deli mi la bu arabayı tekmeliyor trafikte diye bana bakıyor

neyse günler sonra servisten çıktı araba, arabayı teslim aldığımız gün evden okula doğru gidiyorken cepten tam çıkış yapıyordum öndeki araba çaaat diye durdu, baaam diye girdim, neyse herifle anlaştık, 150 lira verdim gönderdim, bizim arabada bir şey yok sanmıştım, far ve tampon çatlamış, tabi söylemedim babama, kendi 2-3 ay sonra fark etti, dedim birisi park halinde çarpmış heralde

) Böyle ilginç bir cünupluk silsilesi bende sadece 5 gün içerisinde yaşadım işte