İç tasarımını çirkin bulduğunuz arabalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
search
search

https://img-arabam.mncdn.com/Galeri...allery/Photos/Photo/C4Sedan/CitroenC4S-14.jpg

Beyler linç edilmek istemiyorum ama Land Rover Discovery 2016 pek de hoşuma gitmedi, tabi çok büyük bir beklentiyle binmiş olmamın etkisi de olabilir. Bide Astra H ve türevleri hiç hoşuma gitmiyor.

Sıkıcı olan tüm iç mekanlar. İşte vag grubundaki arabaların çoğu( tutupda bugatti demeyin bana) citroenler, alfa giuletta, mito, toyota corolla, yeni i30 diye gidiyo liste işte uzun :) Konuyu beğendiğiniz iç mekanlar diye değiştirsek daha iyi olur gibi :)

Vallahi beyler, kusur ararsanız her araçta bulunur. Bir otomobilin iç mekanında kadranını, ekranını, klima kontrol ünitesini, vites bölgesini v.s beğenmiyorum diye tek tek ayırırsak burada hemen hemen her markanın her modeline dair bir çirkinlik, iticilik yorumu yapabiliriz. İç mekanı değerlendirirken 10 tane kriteriniz varsa bunun 8-9 tanesinde ya da çoğunluğunda sizin kriterlerinizi karşılayamamış veya beğeninizi kazanamamış otomobilleri yazarsak daha mantıklı olur gibi geliyor. Tek tek her tasarım unsuru üzerinden gidersek beğendiğimiz bir tane otomobil iç mekanı çıkmayacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...