Ben seviyorum bunları uzay gemisi gibi

Ben seviyorum bunları uzay gemisi gibi
Çirkin ve bu? Hocam bi göz doktoru üstünede psikiatri bölümüne bi gözükün bence.Onları herkes çirkin bulur, öyleyse ortalığı karıştırmanın vakti geldi.. YENİ E SERİSİ![]()
Allah çarpar valla buna çirkin diye söyleyeniOnları herkes çirkin bulur, öyleyse ortalığı karıştırmanın vakti geldi.. YENİ E SERİSİ![]()
bence ekranların dizayn çok basit duruyor.Allah çarpar valla buna çirkin diye söyleyeni![]()
Valla zamanına göre ikisi de gayet iyiydiMegane 1 ve Golf 3
Aptal ekran dizaynı yetiyor çirkin demeye.Ekli dosyayı görüntüle 6337
Çirkin ve bu? Hocam bi göz doktoru üstünede psikiatri bölümüne bi gözükün bence.
Zaten tasarımın kilit noktası obence ekranların dizayn çok basit duruyor.
Profil fotosunda bmw bulunan birinden başka nasıl bi tepki beklenebilirdiki...Aptal ekran dizaynı yetiyor çirkin demeye.
Zaten tasarımın kilit noktası o. Göz yormayan sade akıcı olması. İlk başta bende kötü duruyor diye düşünüyordum. Ama daha zarif ve basit yapılamazdı bence.
Kült olacak modeli Fiat Panda'dan devşirince böyle oldu maalesef. Bunu saymadık zaten. Yeni KA yapsınlar.![]()
Ford Ka , bi arkadaşın annesinde vardı tövbeler olsun bu ne böyle![]()
Eski ka ya hayranım nedensiz bi sevgi var içimdeKült olacak modeli Fiat Panda'dan devşirince böyle oldu maalesef. Bunu saymadık zaten. Yeni KA yapsınlar.![]()