Bu gibi sidik yarışından hallice fotoğraflardan sıkıldık. Yeni telefon çıkar patır patır patlatırlar haber yaparlar ki şu şu telefon patladı dehşet saçıyor. Yeni araba çıkar bi yerde kazası olur kazays göre yorum yaparlar şöyle sağlam şöyle dandik gibi. Kendimi bildim bileli forum siteleri, video paylaşım siteleri bunlarla doludur.
birinin ön sağ çamurluğu diğerinin ön taraf komple, nasıl arkadan çarpma olacak ki?Arkadan çarpma vakası mı?
Şase gittinmi iş biter zatenKimseye bir şey olmamış sanırım kazadan anlaşılan. Bu sevindirici haber. Allah göstermesin, böyle bir kaza yapmış olsam karşımdaki aracı gördükten sonra benimkinin şase yamukluğundan perte çıktığını görsem cidden üzülürüm, moralim bozulur, sinirlenirim hatta. İnsan pek konduramıyor karşıdaki aracın hasarını gördükten sonra kendisininkinin perte çıkmasını.
dun aksam salak egeaci dip gaz benle kapismaya calisti neyse bu arkamdan tozumu yuttu ilerde isiklarda durdum arkamdan aci bi fren sesi ve gurultu koptu sadece dikiz aynamdan baktigimda egeanin on tarafinin olmadigini gordum ve arabadan indim benim portatif tankda (volvo 240 88 model) sadece arka tampon gitmis durumdaydi ciddi ciddi egeayi inceledim o anda ve motorunun nerde oldugunu cozmeye calistim cekici gelipte egeayi alana kadar kafamda soru isareti kaldi cekicideyken gordugum manzara sok etti sase ve motor katlanmis ve tabiri caizse taban sacini yirtip iceriye girmis durumdaydi .... Yani insan hayati bukadar degersiz olmamali Allahtan egeadaki adamin sadece sol ayagi sacin yirtilmasindan dolayi sikismis ve o anki can havliyle kendisi ayagini cikarmisti ve o bile yaralanmadigina dua ederek tofas a sovuyordu ve bu insanlar fiyatini bilmiyorum ama uc assagi bes yukari 50 60 bin civari olan tabuta nasil para verebiliyor hayret ediyorumAdamlar çizgisinden şaşmıyor hocam. Buda yıllarca bize iteledikleri kuş serisi. Şimdi ki durum da farklı değil. Ekli dosyayı görüntüle 781