Liseli kardeşinize fikir yardımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmreBHZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okul idaresi ile duzgun bir dil ile konus buyuk. Ihtimal onlarin devamsizlik siniri gectiginden haberi yoktur soylersin kafalarina yatarsan sistemden devamsizligini silerler ve bundan sonra gelmedigin gunler icinde isteelerse yok yazmazlar.

En kötü bu işi 1 kilo baklavaya çözersin ama gidip tatlı dille idareye anlatırsan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.

Allaha Şükür ilk dönemden bu yana devamsızlığım 0.5 gün ( O da dersten atıldığım için ) :D:D

eğer sana 30 gün imkan vermişlerse aştığın 0.5 gün bile olsa bırakılman gerekli, bunun harici disiplinsizlik ve haksızlığa girer.
Sinan bey haklı be kardeşim bizim zamanımızda 20 gün devamsızlık hakkı vardı 16-17 yi hiç bir zaman geçmedim. 30 gün hayli fazlaymış, okul birincisi olduğuna göre ya; sorumluluklarının bilincinde bi insansın, öyle ise 30 günü nasıl yaptın? ya da kafan çok iyi çalışıyor, öyle ise 30 günü nasıl fark etmedin?
Gerçi eğitim eskisi gibi değil öğrencileri mezun etmek için göbekleri çatlıyor. nerden biliyorum eşim Türk dili edebiyatı öğretmeni, adamın 13 dersi var diyelim sadece onun dersinden kalırsa kalıyor. 12 zayıfla geçiyor. saçmalık, sonra Türkiye niye böyle! Neyse artık orta yaşlıyım ve şunu söyleyebilirim, mezun olmak v.s asıl önemli olanda bu değil; dürüstlük, adalet , hukuk sağlıklı toplumun varolması için temel etmendir. Her birimizde bunun birer parçasıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...