Arkadaşla beraber boş bi servera girip gazlayacağız. gelirim diyen olursa server adını yazayım buraya
Gelmek isterim
Arkadaşla beraber boş bi servera girip gazlayacağız. gelirim diyen olursa server adını yazayım buraya
Arkadasta da yokmuş red pack. Başka server bakıyorumRed Pack olduğu için gelemiyorum. Geri kalan tüm packlar var![]()
MX5 Cup'la 8 dakika altı biraz korkusuzca gazlamayla mümkünHedef 8dk altına inmek ama aşırı yoruldum ve terledim. Çıkıyorum oyundan ben![]()
Benim de 2 turum var daha. Mümkün oldugunu hissetmistimMX5 Cup'la 8 dakika altı biraz korkusuzca gazlamayla mümkün
Bu arada ND Cup'la Assetto Corsa'da ve Ring'de doğru düzgün hiç gazlamamıştım, çok keyifliymiş postunuzu gördüğüm iyi oldu
pist ve araba paketi için download linki de verirseniz çok daha iyi olacaktırTrDrift - Formula Drift FD - TURKEY 7/24
Harita : Trackwood Formula Drift
Araçlar: Formula Drift Paketi
FD E46 BLUSS
FD E46 DENOFA
FD CORVETTE HGK
FD MUSTANG JR
FD 350Z FOUST
FD 370Z FORCE
FD S15 WANG
FD 993 TMAC
pist ve araba paketi için download linki de verirseniz çok daha iyi olacaktır
Server kapandı mı acaba? Server listesinde bulamadım.TrDrift - Formula Drift FD - TURKEY 7/24
Harita : Trackwood Formula Drift
Araçlar: Formula Drift Paketi
FD E46 BLUSS
FD E46 DENOFA
FD CORVETTE HGK
FD MUSTANG JR
FD 350Z FOUST
FD 370Z FORCE
FD S15 WANG
FD 993 TMAC
Server kapandı mı acaba? Server listesinde bulamadım.
Boş serverları gizle seçeneği açık kalmış, buldum şimdiHayır açık. Tekrar dener misiniz?
Boş serverları gizle seçeneği açık kalmış, buldum şimdi![]()
Az önce gelseymişim keşkeAz önce 15 kişi civarındaydık. Bir ekip çıkınca herkes çıkıyor![]()
Az önce gelseymişim keşke![]()