Klavye ile oynayan bir iki arkadaş vardı galiba ama bence en azından analog bi oyun kolu olmalıArkadaşlar oyun %50 indirime girmiş alasım var ama ben de herhangi bir ekipman yok, klavye ile oynayacağım değer mi almaya?
Klavye ile oynayan bir iki arkadaş vardı galiba ama bence en azından analog bi oyun kolu olmalıArkadaşlar oyun %50 indirime girmiş alasım var ama ben de herhangi bir ekipman yok, klavye ile oynayacağım değer mi almaya?
Başlangıç için F710 alabilirsiniz, doğru ayarlarla düzgün bir şekilde oynamak mümkün.Arkadaşlar oyun %50 indirime girmiş alasım var ama ben de herhangi bir ekipman yok, klavye ile oynayacağım değer mi almaya?
Playstation 3 kumandası alsam da yeterli olmaz mı başlangıç için?Başlangıç için F710 alabilirsiniz, doğru ayarlarla düzgün bir şekilde oynamak mümkün.
Olur olur. Analog herhangi bi kol olsun yeterPlaystation 3 kumandası alsam da yeterli olmaz mı başlangıç için?
Playstation kolunu kurmakta sıkıntı çekebilirsiniz, F710 gibi tak çalıştır olmayacaktır. Bilgisayar için Xbox kolu daha mantıklı ve zahmetsiz.Playstation 3 kumandası alsam da yeterli olmaz mı başlangıç için?
Ben o işi bildiğini dusunerekten cevap verdim de, aynen, ps kolunu baglamak icin emulator gerekiyorPlaystation kolunu kurmakta sıkıntı çekebilirsiniz, F710 gibi tak çalıştır olmayacaktır. Bilgisayar için Xbox kolu daha mantıklı ve zahmetsiz.
Oyun kolunda sıkıntı yoksa alın, güle güle oynayın@Onay Kalkan @mecagil yok ya bağlamam da sıkıntı olmaz gerekli ayarları yaparım, aslında yerim olsa direksiyon seti almak istiyorum ama bakalım
Dlcsiz oldugunda mevcut araba ve pistlerle yetinirim dersen değer. Ama klavye ile oynayacaksan deger diyememBu oyun indirimde. Birikmiş item paramla ancak standart halini alıyorum. Yazılanlardan anladığım kadarıyla DLC'siz alınırsa değmez gibi gözüküyor. Doğru mudur? Bir de alırsam klavyeyle oynayacağım. =)
Steam bakiyesi + kartla satın alabilirsiniz. Assetto Corsa alıp ringte gazlamamak olmaz, mutlaka Dream Packs ile almanızı öneriyorum.Bu oyun indirimde. Birikmiş item paramla ancak standart halini alıyorum. Yazılanlardan anladığım kadarıyla DLC'siz alınırsa değmez gibi gözüküyor. Doğru mudur? Bir de alırsam klavyeyle oynayacağım. =)
Anladım, fazla gerçekçiDlcsiz oldugunda mevcut araba ve pistlerle yetinirim dersen değer. Ama klavye ile oynayacaksan deger diyemem
Abi assettoda konvoy yapıp kamyonla odun taşımak nedir yaşu videodaki mapi bilen varmı ?
Bu ekipi takip ediyorum güzel işleri paylaşıyo gibiler takip edin derim özellikle sorunuz varsa AC ile ilgili Atakan abi cevaplıyo çoğu zamanşu videodaki mapi bilen varmı ?
Türklüğümüzü heryerde belli ediyoruz işteAbi assettoda konvoy yapıp kamyonla odun taşımak nedir ya![]()
Ben mapi çok beğendim ya. Yorumada yazdım videoda ama eski video biraz oyüzden cevap geleceğini sanmıyorum.Bu ekipi takip ediyorum güzel işleri paylaşıyo gibiler takip edin derim özellikle sorunuz varsa AC ile ilgili Atakan abi cevaplıyo çoğu zaman
Anladığım kadarıyla satılan şey kilif , direksiyonun kendisi değil.https://tr.aliexpress.com/item/Hand...2784846404.html?spm=2114.49010208.4.20.SQ5Hfq şu direksiyonu zorlasak G27'ye takabilirmiyiz![]()
Harita olarak Akina'yı mı kurdunuz acaba? Gerçekten çok zorlandığım bir pist. Varsa pist ile ilgili önerilerinizi almak isterim.
https://tr.aliexpress.com/item/Hand...2784846404.html?spm=2114.49010208.4.20.SQ5Hfq şu direksiyonu zorlasak G27'ye takabilirmiyiz![]()