kodiaq donanım seviyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Melih Eksi

Profesör
154
bugün farkettim. araba baya dolu gelmiş. style dan itibaren elektrikli hafızalı koltuklar yan aynalarda dahil 18 inc jantlar kessy full afs led farlar falan geliyor. başlangıç paketinden itibaren ise 8 inc ekran. anahtarsız çalıştırma sistemi. ve standart bir çok donanım. asıl beni prestige şaşırttı. 360 derece kamera sistemi. elektronik bagaj (aslında çok şaşırmadım) geri manevra uyarı sistemi gibi. 164 bin veril mi bence yalıtım ve yakıt tüketimi iyi ise çatur çutur verilir. vw tiguani iyi tokatlar gibi

Son düzenleme:
Bence ambition da gayet dolu ve yeterli style o kadar para vermeye gerek yok 110 120k ya ambition u tercih ederim.

Araba olmadıktan sonra fiyat uygun olsa ne yazar. Kodiaq çok güzel ama almak istediğiniz zaman araba bulmakta sıkıntı yaşayabiliyorsunuz.

Piyasa şartlarında fiyat tabiki fazla değil ben kendi psikolojik sınırımdan bahsederek 150 çok dedim :)

En yakın rakibi X-Trail dizel motoruyla 176.000 tl. Benzinli motorla Style donanım 150.000 Tl, arada ciddi fark var ama yakıtı beni düşündürür. O araç 11-12'den aşağı yakmaz gibime geliyor.

En yakın rakibi X-Trail dizel motoruyla 176.000 tl. Benzinli motorla Style donanım 150.000 Tl, arada ciddi fark var ama yakıtı beni düşündürür. O araç 11-12'den aşağı yakmaz gibime geliyor.
Tiguan 7.8 yakıyorsa hemde anne kullanımında Kodiaq heybetinin hatrına 9 yaksın. O kadar yakacağını zannetmiyorum.

yakınımın 1.6 dci qashqaisi 8 litre yakıyormuş.
Amcanın şusu, babamın busu laflarına gözümle görmedikten ve hatta kişiyi tanımadan inanmam. Kimseye yalancı demem ama her kişinin sürüş tarzı, aracı tanıması, aracı kullandığı güzargah farklıdır. Onun için bu tip yorumların benim için pek bir anlamı yok. Ona kalırsa internet 40-50 kmlik rotalarda yapılmış, 4-5 litre yakan benzinli motor görselleriyle dolu. Sonra bu yorumlara/görsellere inanan insanların bir süre sonra açtığı "aracım yok yakıyor" konularını okuyoruz.

Kodiak'a lafım yok, çok iyi bir aile aracı olmuş ama bu aracın İstanbul trafiğinde 10-11'den aşağı yakacağını hiç sanmıyorum

Amcanın şusu, babamın busu laflarına gözümle görmedikten ve hatta kişiyi tanımadan inanmam. Kimseye yalancı demem ama her kişinin sürüş tarzı, aracı tanıması, aracı kullandığı güzargah farklıdır. Onun için bu tip yorumların benim için pek bir anlamı yok. Ona kalırsa internet 40-50 kmlik rotalarda yapılmış, 4-5 litre yakan benzinli motor görselleriyle dolu. Sonra bu yorumlara/görsellere inanan insanların bir süre sonra açtığı "aracım yok yakıyor" konularını okuyoruz.

Kodiak'a lafım yok, çok iyi bir aile aracı olmuş ama bu aracın İstanbul trafiğinde 10-11'den aşağı yakacağını hiç sanmıyorum
araç alırken yakıt tüketim anlamında yakınlarımıza sormayacaksak kime soracağız ?

Niye yakmasın ki gayet rahat 9 litrelerde yakar valla. 10-11 icin anca ortalama hız 10 falan olmalı.

bizim superb 8.5 9 arası yakıyor. şehir içi kullanımı.

edit:araç 1.4 tsi act 150 manuel

Son düzenleme:
araç alırken yakıt tüketim anlamında yakınlarımıza sormayacaksak kime soracağız ?
@berkay4408 'in bir yakını da QQ'ya 6-65.5 yaktırıyormuş. "Yakınlar" üzerinden mi değerlendireceğiz aracın kaç yaktığını? Test yaparsın, internette bir sürü data sitesi var (yabancı kaynaklar), araştırır edersin.
Şimdi bir geyik var şehir içi şu kadar yaktırdım diye. İstanbul'da iş çıkışı Kadıköy-Levent arası da şehir içi, Tem ve E5'e çıkıp açık trafikte kullanmak da şehir içi. Şimdi hangisi aracın gerçek tüketimini verecek bize?
Superb'in 8,5-9 yaktığı yerde Kodiak boyutu ve ağırlığını hesaba katarsak10-11 yakar zaten. Benim söylediğim de bu. Bu sınıfta araç alacak olan adam ihtiyaçlarını, yıllık kilometresini hesaba katar, dizel X-Trail'e 20.000 fazladan verip vermeme kararını verir. Gerisi boş laf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...