İstanbul içinde otomobil ve eğlence ile ilgili gezilecek yerler (bayi, müze vs..)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Porsche

GALERİCİ
11,127
Marka
Zirai Traktör
Herkese merhabalar. Yarın için Istanbul içinde otomobiller ile ilgili gezilecek güzel yerlere gitmek istiyorum fakat aklıma hiç değişik bir yer gelmiyor. Sırf otomobil olmak zorunda değil tema park gibi yerlerde olur. Aslında Vialand düşünüyorduk ama malum yarın Istanbul'da yağmur yağıyor :(. Tavsiyelerinizi bekliyorum :). (Borusan Istinye, Doguş Maslak, Gebze Karting, Retro Garaj, Borusan Ataşehir, Lexus, Rahmi Koç Müzesi, Atlantis ve Volvo gibi yerler olmazsa sevinirim zira daha önceden buralara gittim.)

@gtepro hatta seninle bir gün gidelim, abuk subuk arabalar görüyorsun seni bizim dükkana da götüreyim çalışırız biraz uğraşma öyle müze filan şeker çocuk işi
unutmamalı ki PRENSLER MASALLARDA, ADAMLAR SANAYİDE YETİŞİR.
Adamsın adam adam görün işte. Sanayi kadar güzel gezme yeri mi var ya o sanayinin yağlı asfaltında 50 beygir araba 150 beygire dönüşüyor. O sanayideki yağlı çay kaşığıyla motor yağı aromalı demli bir çay <3 Allah kimseyi mecburiyetten düşürmesin tabi işin düşünce değil de yusuf ustanın mustafa ustanın yanına muhabbete gidince güzel oluyo

Adamsın adam adam görün işte. Sanayi kadar güzel gezme yeri mi var ya o sanayinin yağlı asfaltında 50 beygir araba 150 beygire dönüşüyor. O sanayideki yağlı çay kaşığıyla motor yağı aromalı demli bir çay <3 Allah kimseyi mecburiyetten düşürmesin tabi işin düşünce değil de yusuf ustanın mustafa ustanın yanına muhabbete gidince güzel oluyo
ahhaha sanayide çay karıştırırken kaşığı bir daldırıyordum çaya çayın üzerinde yağ tabakası yüzüyordu be
işte o yağ tabakası çayın boğazdan, mobil1 yağın bidondan aktığı gibi akmasını sağlıyor hacı
sanayi sokaklarında gezerken dükkanların önünde çalışmayan opelle.. şey yani arabaları görüyorsun bu müthiş bir zevk

ahhaha sanayide çay karıştırırken kaşığı bir daldırıyordum çaya çayın üzerinde yağ tabakası yüzüyordu be
işte o yağ tabakası çayın boğazdan, mobil1 yağın bidondan aktığı gibi akmasını sağlıyor hacı
sanayi sokaklarında gezerken dükkanların önünde çalışmayan opelle.. şey yani arabaları görüyorsun bu müthiş bir zevk
hahah1500tlahaha sen var ya sen :D Trollemicem 1500tl knk bu konuyu opeller çok güzel araba sana sadece 1500tl bu hafta krediyle volan değiştirmeyi planladığımı söyleyeyim 1500 tl :D Bu arada ordan tanıdık varsa bi fiyat alsak ya uyguna gelirse siparş gçrz knk 1500tl

WQEnr2.jpg

Sinan yine sapladı bize @Yasin Aygun :D

@gtepro SsangYong Şahsuvaroğlu'na git değişiklik olsun :D

Herkese merhabalar. Yarın için Istanbul içinde otomobiller ile ilgili gezilecek güzel yerlere gitmek istiyorum fakat aklıma hiç değişik bir yer gelmiyor. Sırf otomobil olmak zorunda değil tema park gibi yerlerde olur. Aslında Vialand düşünüyorduk ama malum yarın Istanbul'da yağmur yağıyor :(. Tavsiyelerinizi bekliyorum :). (Borusan Istinye, Doguş Maslak, Gebze Karting, Retro Garaj, Borusan Ataşehir, Lexus, Rahmi Koç Müzesi, Atlantis ve Volvo gibi yerler olmazsa sevinirim zira daha önceden buralara gittim.)
Otomobil ilgili fikir veremem ama eğlenceye dair viaport var diye biliyorum. Birde bikaç sene önce haberlerde forestabul gibi biyer görmüştüm. İkisine de gitme fırsatım olmadı ama belki bi fikir olabilir.
Buarada vialand de yağmur yüzünden açık alanların hepsinde zaman geçiremeyebilirsiniz ama kapalı alanları da olması gerek.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...