Yeni 1.6 benzinli opel astra sedan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlperErdem

Profesör
508
Selamun Aleykum arkadaşlar. Ya biz 0 sedan astra almayı düşünüyoruz. Dizel 85bin lira, bu fiyat bize biraz ağır gelir. O yüzden 1.6 edition plus benzinli düşünüyoruz onunda fiyatı 59bin lira. Bu araba hakkında neler söylersiniz fiyat/performans bakımından. Özellikle de 1.6 benzinli çok yakar mı bu da çok önemli. Araç manuel.
Şimdiden teşekkür ederim. :)

hocam araçların son fiyatlarına baktığımız da f/p açısından hiç de fena değil. yeni elantra ve corolla'da aynı fiyattan başlıyor onları da inceleyin kararı öyle verirsiniz. ama ben olsam elantra alırdım.
1.6 benzinli tüpe uyumlu olur. tüp taktırırsanız yakıt bakımından üzeceğini sanmıyorum. ama bu haliyle çok yakabilir.

hocam araçların son fiyatlarına baktığımız da f/p açısından hiç de fena değil. yeni elantra ve corolla'da aynı fiyattan başlıyor onları da inceleyin kararı öyle verirsiniz. ama ben olsam elantra alırdım.
1.6 benzinli tüpe uyumlu olur. tüp taktırırsanız yakıt bakımından üzeceğini sanmıyorum. ama bu haliyle çok yakabilir.
Teşekkür ederim:)

Birde şöyle birşey eklemek istiyorum. Alacağımız arabayı rapor ile alacağımızdan 5 yıl satamama durumumuz var.

1.6 115 bglik motor o şasi için biraz hantal kalır ve yakıt tüketimi fazla olur. Lpg de sübap eritme problemi olabilir . onun yerine 1.4 140 bglik motor çok daha atik olacaktır ve yakıt da aşağı yukarı 1.6 kadar olur özellikle şehir içinde. Bir dönem opel 1.4 140 bglik motoru lpg li de satmıştı lpg konusunda uyum problemi olmayan ender turbolu motorlardan...

Yuh be ara 60 olmuş daha Mayıs ta arkadaş aldık LPG takılı 52 ye bu neya alma kardeşim opel falan dalga mı geçiyorlar. Ayrıca araç baya sert ve konforsuz böyle dacia Almanya üretimi gibi garip hiç sevemedim ben performans olarak da 1.2 tsi ler hepsi daha güçlü artısı LPG başka birşey yok bence git başka bir şey al eski kasa honda al daha iyi

Arkadasim aldi 5 ay önce 45 kurus yakiyor dedi iki hafta sonra lpg taktirdi. Cok binmedim ama bindigim kadariyla konforlu guzel bi araba diyebilirim. Önceliğiniz az yakmasi ise Bu paraya dizel duster da alinabilir bence.

0 alıp 5 yıl değiştirememe gibi bir durumunuz olacaksa kasası değişecek Astra Sedan almak yerine lansmanı yeni yapılan otomobilleri tercih etmeniz tavsiyedir. Mesela Hyundai Elentra, Honda Civic gibi.

Yeni astra 1.4 turbo bakın güzeldir. Vag seven olarak 1.4 turbo astra k tavsiye ederim.

Nasıl 67 ya şuan 64 bayi 62 ye veriyor ve astradan iyi performans olarak 1.6 125 beygir benzinli trendx olanlar ve yokuş kalkış desteği vs astradan donanımlı lpg uyumlu (genişlik olarak astra iyi ama focus arkası dar baya)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...