FİAT EGEA nın dizel motorunu güçlendirip pist günleri yapacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehir merkezlerinde belli bölgeyi kapatıp, geçici pist uygulaması yaparlarsa güzel olur. Tosfed gerçekten çalışıyor, tr'de motorsporları son yıllarda hiç olmadığı kadar hareketli (en azından benim hatırladığım kadarı ile).

Son pist gününde İstanbul Park'ı kara dumana boğan dizel bir Corsa vardı
Dizel + pist deyince aklımda beliren sahne bu oluyor artık :D

Son pist gününde İstanbul Park'ı kara dumana boğan dizel bir Corsa vardı
Dizel + pist deyince aklımda beliren sahne bu oluyor artık :D
Dizel diyince porcshe 4s geliyor aklıma almanya tatilinde kiralamıştık ve azım açık sürmüştüm arabayı 4 litre cift turbo yanılmıyorsam 850nw tork üretiyordu o ünite hiç bir dizel araç o kadar heycanlandırmamıştı beni

22-23 Temmuz tarihlerinde İzmit Körfez Pisti'nde yapılacak etkinlik. Ben Sakarya Akgün Oto'dan kayıt yaptırdım. Sakarya'dan katılmak isteyenler Akgün Oto'dan, Kocaeli'den katılmak isteyenler Efsane Oto veya Beykar Oto'dan başvuru yapabilirler.

22-23 Temmuz tarihlerinde İzmit Körfez Pisti'nde yapılacak etkinlik. Ben Sakarya Akgün Oto'dan kayıt yaptırdım. Sakarya'dan katılmak isteyenler Akgün Oto'dan, Kocaeli'den katılmak isteyenler Efsane Oto veya Beykar Oto'dan başvuru yapabilirler.
İzlemek üzere piste geleceğim , babamı ikna edebilirsem Fiat kullanıcısı olarak onuda cikartabilirim .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılmak isteyenlerden kastın, seyirci olarak mı, yarışmacı olarak mı?

Egea gercekten bence Fiat in en cok mesafe kaydettigi araclardan birisi.
Daha once farkettiniz mi bilmiyorum ama 2 kucuk detaydan bahsetmek istedim.
Tavandaki genis kanal gozunuze carpmismiydi daha once?
upload_2017-7-18_18-0-9.png

Bir de arka tamponda camurluga 2-3cm kala bir 3-4 cm lik bir centik var, daha net foto bulamadim netten.
Kayin pederin arabasinda farkettim, foto cekmeyi unuttum. (cok dedim alma diye ama tam bir Fiat ci :D)))
upload_2017-7-18_18-3-35.png

Egea gercekten bence Fiat in en cok mesafe kaydettigi araclardan birisi.
Daha once farkettiniz mi bilmiyorum ama 2 kucuk detaydan bahsetmek istedim.
Tavandaki genis kanal gozunuze carpmismiydi daha once?
Ekli dosyayı görüntüle 8339
Bir de arka tamponda camurluga 2-3cm kala bir 3-4 cm lik bir centik var, daha net foto bulamadim netten.
Kayin pederin arabasinda farkettim, foto cekmeyi unuttum. (cok dedim alma diye ama tam bir Fiat ci :D)))
Ekli dosyayı görüntüle 8340
Bizde de Egea var ancak o arka tampondaki çentiği hala çözemedik. Yukarıdaki oyuk ise bana kalırsa arabanın yüksek hızlardaki stabilitesini arttırıyor. 200 km/h hızda araba beklediğimden çok daha düzgün ilerliyordu.

Yarışmacı olarak kayıt net üstündendi bayilerden de var mı böyle bi imkan geç değilse ben de bi gideyim Bursada
İnternetten kayıt olunan "TOSFED yıldızını arıyor" projesiydi, TOSFED lisansı falan da gerekiyordu ona. Bu normal bir pist etkinliği ve bölge bölge yapılıyor. Önümüzdeki etkinlik 22-23 Temmuz tarihlerinde Körfez pistinde yapılacak ve yalnızca yukarıda belirttiğim bayiler üzerinden kayıt olunuyor. (Akgün Oto, Efsane Oto ve Beykar Oto).

Yarışmacı olarak kayıt net üstündendi bayilerden de var mı böyle bi imkan geç değilse ben de bi gideyim Bursada
Maalesef Bursa'daki etkinliğin tarihi geçmiş gözüküyor.

Ekran Alıntısı.PNG

http://motorsporlari.fiat.com.tr/

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...