Araç içi kamera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagdas Cag

Panpa
Destekçi
2,840
Marka
Audi
Arkadaşlar merhaba,

Araç içi kamera almayı düşünüyorum. Malumunuz, bazen kanıt niteliğinde sunduğunuz görüntüler kurtarıcı olabiliyor. En azından bir hata sonrası karşı tarafın suçu size atmasını engelleyebiliyor.

Bu sebeplerden ötürü araca kamera almaya karar verdim fakat aklımda bir model yok. İçinizde kullanan var mı? Tavsiyelerinizi alabilirim. Xiaomi düşünüyorum ama tam eminde değilim.

Ben Sj4000 aksiyon kamerasını arabaya bağladım. Canım istediğinde söküp aksiyon içinde kullanıyorum. Hem araba işini hemde aksiyon işini tek seferde çözmüş oldum. Çok maksatlı oluyor. Araç kamerasını bu şekilde kullanamıyorsun.

Ben Sj4000 aksiyon kamerasını arabaya bağladım. Canım istediğinde söküp aksiyon içinde kullanıyorum. Hem araba işini hemde aksiyon işini tek seferde çözmüş oldum. Çok maksatlı oluyor. Araç kamerasını bu şekilde kullanamıyorsun.
Kamerayı sadece araç için alacağım. Onun dışında kullanım alanı olmayacak.

Fazla tecrübeli değilim kamera konusunda ancak xiaomi marka ürünleri bolca kullanan biriyim (telefon,powerbank,kulaklik) .tek söyleyebileceğim xiaomi markası nin kötü bisey yapmayacagina olan inancım :)

Ben de almayı düşünüyorum. Alırken gece çekiminin iyi olmasına ve görüş açısının olabildiğince fazla olmasına dikkat etmek gerek. Bir de malum Türkiye yolları bozuk olduğundan titreşim esnasında odaklamanın bozulmaması lazım. Bunlar dikkat edilmesi gereken detaylar.

Ben de almayı düşünüyorum. Alırken gece çekiminin iyi olmasına ve görüş açısının olabildiğince fazla olmasına dikkat etmek gerek. Bir de malum Türkiye yolları bozuk olduğundan titreşim esnasında odaklamanın bozulmaması lazım. Bunlar dikkat edilmesi gereken detaylar.
A119 gerçekten çok başarılı bir ürün. Suan en büyük favorim o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...