Ankara-İstanbul Yol Çalışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
29
Marka
Yok
Cumartesi günü İstanbul Park'a gelmeyi düşünüyorum fakat otoyol sıkıntılı gibi duruyor. Bolu Dağı Tüneli kapalı gözüküyor. Navigasyondan baktığımda İstanbul Park'a 4 saat diyor Ankara'dan ama arkadaşlarım 9 saatte İstanbul'a ulaştıklarını iddia ediyor. Beypazarı güzergahı üzerinden 7 saat sürüyormuş. http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/YolDanisma/GunlukYolDurumuBulteni.aspx Bu siteden baktığım vakit yol cumartesi açılacak gibi duruyor ama riske girmek istemiyorum. Güzergah hakkında net bilgisi olan varsa çok kıymete geçer. Günübirlik gidip gelmeyi düşünüyorum çünkü, piste girip çıkıcam diye 20 saatimi yolda geçirmek istemem.

Geçen haftasonu arkadaş gitti. Tünel kapalıydı, bide tünelden sonra bi kısım daha kapalıydı dedi. Eski bolu yolu üzerinden gitmiş. Trafik yoktu, mola vermeden 5-5buçuk saatte gidilir dedi

Valla beyler şimdi uzun sürer falan diye Eylül'e ertelettim pisti, bi piste girecez diye çile çekmeye gerek yok bence.
@mecagil

@stan Planım bu hafta sonu Golf, bir dahaki ay Bmw ile girmekti, şimdi Eylül'de direk Bmw ile girerim. Aslında keşke Ağustos'ta Ülkü'de etkinlik olsaydı girecektim de yokmuş, kötü oldu, 17 sinden sonra Kuşadası'ndayım ay sonuna kadar.

Valla beyler şimdi uzun sürer falan diye Eylül'e ertelettim pisti, bi piste girecez diye çile çekmeye gerek yok bence.
@mecagil

@stan Planım bu hafta sonu Golf, bir dahaki ay Bmw ile girmekti, şimdi Eylül'de direk Bmw ile girerim. Aslında keşke Ağustos'ta Ülkü'de etkinlik olsaydı girecektim de yokmuş, kötü oldu, 17 sinden sonra Kuşadası'ndayım ay sonuna kadar.
https://www.instagram.com/p/BW-1RUKBlW8/
Bu abilerle iletişime geç. Özel bir grup olarak o gün pisti kapatacağız, inş efso olacak.

Abi sen iletişime geç demişsin de insta dan DM den yürür tarzda mı iletişime geçeyim nasıl yapayım :D
Genç adamsın, bence bu işlere alışkınsındır panpa:)
Bu sefer sadece sonuna adar gitme yeter :P

Şaka bir yana, önce DM'den yürü, Orhan abi hemen dönüş yapar diye tahmin ediyorum. Olmazsa, ben senin adına whatsapp'dan yazarım.

Genç adamsın, bence bu işlere alışkınsındır panpa:)
Bu sefer sadece sonuna adar gitme yeter :P

Şaka bir yana, önce DM'den yürü, Orhan abi hemen dönüş yapar diye tahmin ediyorum. Olmazsa, ben senin adına whatsapp'dan yazarım.

Valla hiç kimse dönüş yapmadı :D

Konuştum aga, sıkıntı yık diyor orhan abimiz, sana geri dönecek.

Tamam abi teşekkür ederim :) iletişime geçtik, aksilik çıkmazsa geleceğim. Bu arada saat kaçta orada olmak gerekiyor, kask kiralanabiliyor mu, ücret ne gibi bazı detayları verebilirsen sevinirim.

Tamam abi teşekkür ederim :) iletişime geçtik, aksilik çıkmazsa geleceğim. Bu arada saat kaçta orada olmak gerekiyor, kask kiralanabiliyor mu, ücret ne gibi bazı detayları verebilirsen sevinirim.
Ücret açısından, bu etkinlik diğer etkinliklerden farklı oluyor. En son bu grubun yaptığı etkinlikte kişi başı 200tl ile kendi aracın ile sınırsız piste çıkılacak şeklinde pist yönetimi anlaşılmıştı. Polo ile 5 turluk bir seans da 200tl idi sanırım, yüne o etkinlikte.

Yani grubum pist yönetimi ile nasıl anlaşacağına bakar olay, ama en kötü durumda seans başı 100tl olur diye tahmin ediyorum. Bu konu yüksek ihtimalle son hafta belli olur, onu da orhan abi whatsapp tan yazar. Yani orhan abi ile numaralarınızı muhakkak paylaşın.

Pistte toplanma saati yüksek ihtimalle sabah 9-10 gibi olur. Havalar çok sıcak olduğundan, kendi aracıyla çıkacaklar için araçlar fazla zorlanmasın diye sabahleyün seanslar başlar. Öğlen ise pololar ile piste çıkılır.

Kask konusunda ise, izmir pistende zaten kask ücretsiz veriliyor.

Ücret açısından, bu etkinlik diğer etkinliklerden farklı oluyor. En son bu grubun yaptığı etkinlikte kişi başı 200tl ile kendi aracın ile sınırsız piste çıkılacak şeklinde pist yönetimi anlaşılmıştı. Polo ile 5 turluk bir seans da 200tl idi sanırım, yüne o etkinlikte.

Yani grubum pist yönetimi ile nasıl anlaşacağına bakar olay, ama en kötü durumda seans başı 100tl olur diye tahmin ediyorum. Bu konu yüksek ihtimalle son hafta belli olur, onu da orhan abi whatsapp tan yazar. Yani orhan abi ile numaralarınızı muhakkak paylaşın.

Pistte toplanma saati yüksek ihtimalle sabah 9-10 gibi olur. Havalar çok sıcak olduğundan, kendi aracıyla çıkacaklar için araçlar fazla zorlanmasın diye sabahleyün seanslar başlar. Öğlen ise pololar ile piste çıkılır.

Kask konusunda ise, izmir pistende zaten kask ücretsiz veriliyor.

Çok teşekkür ederim abi, pist kapatılmayacakmış, heralde 100 lira olur, kaskı verdikleri iyi olmuş, İstanbul Park'ta nefes almaya bile para veriyorsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...