@berkertekin abi seni de mi böyle kandırdı ?
Doğrudur.Onu grup indirimiyle kandırdım (banlama)
Ya onun ben canını seviimSende koskoca ASUS telefon yokmu ASUS degilmiydi o
Android varsa yukleyin asistan vallahi bakasus telefonla ilgili yorumlar için @berkertekin
Android varsa yukleyin asistan vallahi bak
He ya bide dolu yemiş kaput ve tavan gamze gamzeCaymanın ön tamponunda çizik mi var?![]()
Mini etekli falan hııı müdürüm sende az değilsin haasekreter yok mu ?
Var varsekreter yok mu ?
Ama şimdi yani olmuyoceyhun geldi beyler dağılıyoz tamamdır :/
Simdi burada esi annesi sekreter biri gelir söverse ben tutmam net.Ama şimdi sekreter deyince yani ne bilim.
Simdi burada esi annesi sekreter biri gelir söverse ben tutmam net.
Bak hiç böyle düşünmemiştim. Espri amaçlıdır umarım yanlış anlaşılmaz.Simdi burada esi annesi sekreter biri gelir söverse ben tutmam net.
Ya kaptan ne anlatıyon allasen telefon elimde vatsaptan yazışıyorum, arkada görüyorum çubukları full çekiyor. Arayana aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor çekiyor. Millet artık Whatsapp'tan aramaya başladı ya. Önce bir telefon olarak asiste etsin beni, sonra google'ını asistanını düşünürüzAndroid varsa yukleyin asistan vallahi bak
Ya kaptan ne anlatıyon allasen telefon elimde vatsaptan yazışıyorum, arkada görüyorum çubukları full çekiyor. Arayana aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor çekiyor. Millet artık Whatsapp'tan aramaya başladı ya. Önce bir telefon olarak asiste etsin beni, sonra google'ını asistanını düşünürüz![]()
para gitti be para bugunabi anlatma bosver bu zenginler anlamaz...
Şimdi kardeş sen yamuk yumuk konuşmalar yapıyormuşsun sekreterlerle ilgili ne iş bilelim yaniBak hiç böyle düşünmemiştim. Espri amaçlıdır umarım yanlış anlaşılmaz.
Valla ben farklı sekreterleri şeetmiştim yaani lafimiz meclisten disariŞimdi kardeş sen yamuk yumuk konuşmalar yapıyormuşsun sekreterlerle ilgili ne iş bilelim yani![]()
Bizim elimizin simi, senin elinin kiri..para gitti be para bugun