onu geçtim yaptığı karşılaştırma da yanlış ben acaba doğru mu diye hesap yaparken yoruldumheyecanlı konuşma tarzıyla ben yoruluyorum dinlerken valla![]()

onu geçtim yaptığı karşılaştırma da yanlış ben acaba doğru mu diye hesap yaparken yoruldumheyecanlı konuşma tarzıyla ben yoruluyorum dinlerken valla![]()
onu geçtim yaptığı karşılaştırma da yanlış ben acaba doğru mu diye hesap yaparken yoruldum![]()
Hem öyle hem de o da yanlışhea editlediydim, fiyat / beygir karşılaştırması abuk kaçmış biraz :S
heyecanlı konuşma tarzıyla ben yoruluyorum dinlerken valla
Fiyat / Beygir olayı çok saçma değil mi ya![]()
Hem öyle hem de o da yanlış
1.si auris 120bg değil 132bg
2. focus da en dolu stline değil titanium
3. astra nın 200bg lik ve civic 182bg likleri neden yok? çünkü olursa astra 1. civic 2. oluyor![]()
Nefes alma aralıklarını ayarlayamıyor gibi. Cümleyi kese kese, nefes nefese... eskiden beri sevemedim, yoruyor cidden.
Bir de Auris 120 değil 132 bg.
Clio 1.5dci joy 80 bin lira, 90 bg. Honda Jazz 1.3 premium 77 bin liraya 102 bg veriyor. Haydi Honda alalım!
Sonra milleti yanlış yönlendiriyorlar. Şimdi baktım leon satışları hazirana göre temmuz da düşüşe geçmiş sebebi belli oldu.ha ben o detaylara dikkat etmedim bileizlerken ben burda nefes egzersizi yapıyorum
![]()
Sonra milleti yanlış yönlendiriyorlar. Şimdi baktım leon satışları hazirana göre temmuz da düşüşe geçmiş sebebi belli oldu.![]()
Anlamadığımız şeyler var ondan hayret ediyoruzinsan gerçekten hayret ediyor![]()
Anlamadığımız şeyler var ondan hayret ediyoruz![]()
Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen @alfhonso
Araba ne hacı?Bugün ankarada kavşakta(yol bağlantısı gibi bi şey) birbirine yol vermediği için duran şuursuzlar yüzünden baya sağlam fren yaptım. 100le gidiyordum abs'yi devreye sokmadan durdumödüm b*kuma karıştı
Oy oy vidyo olsun diye atılmış gibi geldi.Ne ağırlık var ne doğru veri var abovv dedim izlerkenonu geçtim yaptığı karşılaştırma da yanlış ben acaba doğru mu diye hesap yaparken yoruldum![]()
Caddy biraltı desegeAraba ne hacı?
Bi dal atsan bari, dalı atsaan barii oooğğDün gece son ses aleyna dinledim kızımla psikolojim bozuldu @alfhonso @berkertekin