Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün gece bir tk düşük kalitede izledim, şimdi de yüksek kaliteli izliyorum. Diyebilirim ki Game of Thrones çıtayı öyle bir noktaya koydu ki bundan daha iyi bir dizi izleme şansımız gerçekten çok az.

Dün gece bir tk düşük kalitede izledim, şimdi de yüksek kaliteli izliyorum. Diyebilirim ki Game of Thrones çıtayı öyle bir noktaya koydu ki bundan daha iyi bir dizi izleme şansımız gerçekten çok az.

kesinlikle öyle. Her bölüm bir sinema filmi bütçesinde..

@bedirhan. gmg'nin dün akşamki videoyu izliyorm baya iyilerya.... Videonun başında adamın tepkillere koptum tabi :D benim arabayı 300 400e yapacaklarsa gidem parlak siyah kaplatam bari :p

Gencolar cep telefonuyla ilgili nacizane birşey danışacagım
baştan söyleyeyim kendime degil çok yakın kardeşim gibi göördügüm dostuma Allah nasip ederse alınacak
ben hiç anlamam ama rica etti sen de bir araştırırmısın diye
İPhone 7 yerine 7 plus almaya deger mi acaba?
Duruma göre konu da açacagım

Mazda 6 testinin yarısından sonraki iki testim benzerliği :D. İçerik dolu ama heyecan yok ama yinede güzel. 200k Insignia'ya vereceğime giderim 320d falan alırım yazık.

Gencolar cep telefonuyla ilgili nacizane birşey danışacagım
baştan söyleyeyim kendime degil çok yakın kardeşim gibi göördügüm dostuma Allah nasip ederse alınacak
ben hiç anlamam ama rica etti sen de bir araştırırmısın diye
İPhone 7 yerine 7 plus almaya deger mi acaba?
Duruma göre konu da açacagım
Abi ben şunu söyliyeyim alırken büyük telefon aldım ben şimdi düşününce açlık yaptığımı düşünüyorum. Eğer cebine koyup gezmek niyeti varsa almasın büyük telefon cepte büyük sıkıntı batıyor ve telefonda zarar görüyor.
He ona çok lazımsa gerçekten büyük ekran çok film izliyorsa pdf dosylarıyla excel'le falan uğraşıyorsa alsın yani ama İphone 7 küçük bir telefon değil :D

Yazık çocukları bu yaştan emekli albay arabalarına alıştırma azcik surus zevki olan arabalar kullansınlar.
Emekli?:D
images.jpg

Abi ben şunu söyliyeyim alırken büyük telefon aldım ben şimdi düşününce açlık yaptığımı düşünüyorum. Eğer cebine koyup gezmek niyeti varsa almasın büyük telefon cepte büyük sıkıntı batıyor ve telefonda zarar görüyor.
He ona çok lazımsa gerçekten büyük ekran çok film izliyorsa pdf dosylarıyla excel'le falan uğraşıyorsa alsın yani ama İphone 7 küçük bir telefon değil :D
Tam ergenlik döneminde video da izliyo oyun da oynuyo fazlasıyla vallahi :D
işte vatsapp ta çok takılıyor birde:D

Neden almazsınız?
Uzun ömürlülük sebebi bu yani benzer güçleri 1.6 atmosferikte almayı tercih ederim
Tam olarak bu nedenle almam. :) Açık söylüyorum, para verip aldığım bir arabayı "lan basıyorum da bu motoru turboyu yemeyeyim 1saat sonra" endişeleriyle kullanmak istemem. Atmosferikte icabında biniyorum gırtlağına, baktım çırpınıyor; geriye bırakıyorum soluklanıyor. Ne olduğu ne olacağı belli oluyor.
Performans yok
Donanım yok
Ağır araba
Sürüş hiissiyatı vasat
Süspansiyon vasat
Multipla geçmişin var
???????????:D
Donanım - leş gibi çalışan büyük ekran yerine tıkır tıkır çalışan rensiz ekranı tercih ederim. Geri kalanlarda benim eksik gördüğüm bir şey yok. Babama göre var ama bana göre yok. Benim arabadan daha donanımlı :D
Ağır araba - E ben içindeyken hafif olan bir tane araba göstersene. Karting arabaları bile 1.6 motor istiyor. :D Kullandım, asgari ihtiyaçlarımı doğru devri bulunca karşılıyor. Halihazırda kullandığım arabayla performansı ve tüketimi birebir aynı.
Süspansiyon - Çoğu kişinin aksine süspansiyon vasatlığına katılmıyorum. Binip de süspansiyonunu dip yapmadığım tek B sınıfı araba Fiesta. Yolda tutuyor, benim B sınıfı standartlarımda konforu da yeterli. Bereket versin.
Sürüş hissiyatı - Sen bir de eski i30'ları gör. Direksiyon biraz fazla yumuşak ama araba yeterince çevik.
SEN Bİ KERE KURBAN OL MULTIPLA'YA TAAM MI !!1!!!1!11!!

Passarati'nin ilk nazarlık hayırlı olsun :D:D. Babam hızımı ayarlayamadım kolona sürtündüm diyo :D. Haftaya falan servise bakım için gidecek o zaman hallolur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...