Abi onu hep yaptırcaktım geçen yazdan beri kaynadı vallahi herkeste söylüyor benim mallığım oldu biraz
ihmal edilecek bişi değil hacım cidden yap
Abi onu hep yaptırcaktım geçen yazdan beri kaynadı vallahi herkeste söylüyor benim mallığım oldu biraz
Aklımda abi şimdi bundan sonra kesin yaptırırımihmal edilecek bişi değil hacım cidden yap
4 yıl kadar önce yaptırmıştım, sadece çalışıp çalışmadığımı sormuşlardı o kadarGelir testi tipi değişmediyse anne-baba-kardeş vs. bakıyorlardı, eve giren para 400-500 liradan (tam tutarı hatırlamıyorum) fazlaysa alıyorlardı.
Yazık çocukları bu yaştan emekli albay arabalarına alıştırma azcik surus zevki olan arabalar kullansınlar.Akşama pediatride nöbetim var 20:00-08:00 Tüm hasta bebişleri Toyota'cı yapayım da VAG batsın---> > @gtepro
Elektrik araç konusunda ortaklığa girdiler. Bence çok yerinde bir hamle.Toyota ile mazda ortalik kurmus diola gel degisek
Aynen mazdada elektrik motor konusu 0 corollada icten yanmali motorlarin mazda kadar hem guc hemde az yakit veren formulu yok al gulum ver gulum (corolla mazdadan baya baya zenginmis batmazlar ins )Elektrik araç konusunda ortaklığa girdiler. Bence çok yerinde bir hamle.
Dün gece bir tk düşük kalitede izledim, şimdi de yüksek kaliteli izliyorum. Diyebilirim ki Game of Thrones çıtayı öyle bir noktaya koydu ki bundan daha iyi bir dizi izleme şansımız gerçekten çok az.
Abi nerde çokluk derler ya fiyatlarda uzaya çıkmıştır heralde@bedirhan. gmg'nin dün akşamki videoyu izliyorm baya iyilerya.... Videonun başında adamın tepkillere koptum tabibenim arabayı 300 400e yapacaklarsa gidem parlak siyah kaplatam bari
![]()
Abi nerde çokluk derler ya fiyatlarda uzaya çıkmıştır heralde![]()
Abi ben şunu söyliyeyim alırken büyük telefon aldım ben şimdi düşününce açlık yaptığımı düşünüyorum. Eğer cebine koyup gezmek niyeti varsa almasın büyük telefon cepte büyük sıkıntı batıyor ve telefonda zarar görüyor.Gencolar cep telefonuyla ilgili nacizane birşey danışacagım
baştan söyleyeyim kendime degil çok yakın kardeşim gibi göördügüm dostuma Allah nasip ederse alınacak
ben hiç anlamam ama rica etti sen de bir araştırırmısın diye
İPhone 7 yerine 7 plus almaya deger mi acaba?
Duruma göre konu da açacagım
Emekli?Yazık çocukları bu yaştan emekli albay arabalarına alıştırma azcik surus zevki olan arabalar kullansınlar.
Tam ergenlik döneminde video da izliyo oyun da oynuyo fazlasıyla vallahiAbi ben şunu söyliyeyim alırken büyük telefon aldım ben şimdi düşününce açlık yaptığımı düşünüyorum. Eğer cebine koyup gezmek niyeti varsa almasın büyük telefon cepte büyük sıkıntı batıyor ve telefonda zarar görüyor.
He ona çok lazımsa gerçekten büyük ekran çok film izliyorsa pdf dosylarıyla excel'le falan uğraşıyorsa alsın yani ama İphone 7 küçük bir telefon değil![]()
İstisnalar kaideyi bozmaz
Neden almazsınız?
Tam olarak bu nedenle almam.Uzun ömürlülük sebebi bu yani benzer güçleri 1.6 atmosferikte almayı tercih ederim
Donanım - leş gibi çalışan büyük ekran yerine tıkır tıkır çalışan rensiz ekranı tercih ederim. Geri kalanlarda benim eksik gördüğüm bir şey yok. Babama göre var ama bana göre yok. Benim arabadan daha donanımlıPerformans yok
Donanım yok
Ağır araba
Sürüş hiissiyatı vasat
Süspansiyon vasat
Multipla geçmişin var
???????????![]()
abi o değilde gmg garaj cidden çok efendi ve düzgün bir yer bizim arkadaşın f30 a pasta cila kuaför artı seramik için 2500 tl fiyat vermişlerdi çokta aşırı öpmuyorlar yaniVAlla doğrubenim biraz zengin olmam lazım ya
![]()