QV bu Veloce böyle değil.
Ayarı vardı, park ettiğini otomatik anlayıp yeri kaydediyordu falan da nereden nasıl açıldığını unuttum sistemin. Bayağı da akıllı bi sistem.android de bahsettigim asistan buydu ne kolaymis ya. Arabayi parkettigim yer burasi kaydet aksama hatirlat dedim şıkır şıkır![]()
google asıstan degılmı ? valla bakındım bende bulamadım cıdden karısık ama su yonde. sabah yola cıkarken denedım bugunumun planını cıkar dıye hava durumundan basladı programımı soyledı haberlerle kapattı sonra etkılendım tek sıkıntısı turkce yokAyarı vardı, park ettiğini otomatik anlayıp yeri kaydediyordu falan da nereden nasıl açıldığını unuttum sistemin. Bayağı da akıllı bi sistem.
Böyle emekliye can kurban
Gördüm güzel ortaklk olur mazdanın hafif platformu-hibrit motor ortaklığı ortak mekanik parçalar derkenToyota ile mazda ortalik kurmus diola gel degisek
Ulan trafik polisi delikanlılık yaptı sandım sivillere direk yol verecek sansım yine koruyolar.İçimin yağları eridi.
Ya zaten siyah büyük sedan araba alan ızgaraya takıyor çakarı millet de bi şey sanıyor. Gelip sıkıştırıyorlar, maganda gibi gidiyorlar çünkü niye mavi kırmızı ışıkları var. Çok şey denir de neyseİçimin yağları eridi.
Tamam paşam porsche cayman güzellemesi yaparım sabah vizitindeYazık çocukları bu yaştan emekli albay arabalarına alıştırma azcik surus zevki olan arabalar kullansınlar.
Beyler iki şey soracağım
1- 120 ile 140 arasında yol tutuş çok fark eder mi?
2- Yağ filmi kaç derecede kopuyor geçen 116 gördüm de![]()
![]()