beklenen kamyon testi geliyor galiba
En güzeli vodafone çagrı merkezini arayıp ögrenmekHerkese merhaba arkadaşlar tatildeydim döndüm.
Bir sorum olacak. Ben vodafoneye geçtim. Paketim 1000 dk 1000 sms 6 gb
Ama bunu sorgulattığımda farklı değerler çıkıyor. Neden olduğunu bilen eden var mı?
Sorgulamayı *7000# den mi yapıyorsunuz?Herkese merhaba arkadaşlar tatildeydim döndüm.
Ama bunu sorgulattığımda farklı değerler çıkıyor. Neden olduğunu bilen eden var mı?
hem uygulamadan hem de 7000e özet yazarak ikiside ayno gösteriyor ama benim paketimden daha düşük değerler.Sorgulamayı *7000# den mi yapıyorsunuz?
Tayyip kendi propagandasını yapacak diye %6-10 vergi ödetiyorlar ya Allah bunları bildiği gibi yapsın, hakkım haram zıkkım olsun. Tez zamanda kendilerinden çıksın inşaallah.
Vodafone self servise girip oradan paket içeriğinize ve faturalarınıza bakın. En doğrusu orada yazar hocam. Orada yanlışlık varsa müşteri hizmetlerini arayın.Herkese merhaba arkadaşlar tatildeydim döndüm.
orda paketimi doğru gösteriyor. Ama kullanınlarım eksik. 1000 dk olması gerekirken 645 dk gösteriyor. 6 gb olması gerekirken 4gb gösteriyorVodafone self servise girip oradan paket içeriğinize ve faturalarınıza bakın. En doğrusu orada yazar hocam. Orada yanlışlık varsa müşteri hizmetlerini arayın.
Cep telefonundan sorgulama yaptığınız zaman mı vodafone self servise göre rakamları eksik gösteriyor ?orda paketimi doğru gösteriyor. Ama kullanınlarım eksik. 1000 dk olması gerekirken 645 dk gösteriyor. 6 gb olması gerekirken 4gb gösteriyor
ikiside mesaj olarak da aynısını gösteriyorCep telefonundan sorgulama yaptığınız zaman mı vodafone self servise göre rakamları eksik gösteriyor ?
Yakın zamanda tarife değişikliği falan yaptınız mı hocam ?ikiside mesaj olarak da aynısını gösteriyor
daha yeni geçtim vodafoneye. 1 hafta falan oldu.Yakın zamanda tarife değişikliği falan yaptınız mı hocam ?
Bundan dolayıdır hocam tahminimce sistemde bir karışıklık olmuştur. Siz müşteri hizmetlerini arayın çözerler durumu. Olmadı güncelleme yaparlar.daha yeni geçtim vodafoneye. 1 hafta falan oldu.
hem uygulamadan hem de 7000e özet yazarak ikiside ayno gösteriyor ama benim paketimden daha düşük değerler.
bugün bir vodafone bayisine giderim herhalde orda çözerler. Çok sağ olun teşekkür ederimBundan dolayıdır hocam tahminimce sistemde bir karışıklık olmuştur. Siz müşteri hizmetlerini arayın çözerler durumu. Olmadı güncelleme yaparlar.
öyle yapacam gibi duruyor. Sağ olYakinda bir vodafone bayisi var ise git göster bence bazen karisiklar olabiliyo