Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek dikkat eden ben değilmişim. Leonlar için bu forumda biri esp tabanlı bir araba demişti ama bu kadar tahmin etmemiştim.
Leonlar için değil mqb platform esp tabanlı. Gerçekten kaliteli süspansiyonlar kullanınca iş yapıyor (audilerde gibi boşuna esp kapanmıyordur) ama iş premiumdan çıkıp ucuzlara geçince maalesef bu durumda oluyor.

20170808_185029.jpg
Birazcık değil baya bi temizlik. İnşallah yağmur yağmaz da emeklerim boşa gitmez.

MX5 e tekrar bittim bugün.Yeni Mazda bayii genel müdürü sağolsun kendi mx5 ini kullandırdı.
Civic rs i kullanma fırsatım oldu.Resmen şanzıman motoru törpülemiş Gaziemir-fahrettin altay arası 20 km otoban sürüşünden memnun kaldım lakin şanzıman... Honda gerçekten cvt yapmayı bıraksın scooterdan hallice maalesef.İnsignia ya randevu almak lazımmış uğraşamam kusura bakmasınlar.Yarın kia niro için aradılar 1 saat vericeklermiş yerim

Ekli dosyalar

• IMG_6874.JPG
    IMG_6874.JPG
    852.5 KB · Görüntüleme: 133
Bir anahtarın kumandası 8 ay da tam 4 kere bozulur mu yaa :D tahmin edin hangi araba?
Sithoğen.

PSA'nın üvey çocuğu mu anlamadım valla, Peugeot'da bu kadar sorun okumadım, ben ve çevremde sorun yaşayanda olmamıştı (en son danıştığım kararsız vites dışında, onun içinde şanzıman yağı demiştiniz). Ya şanslıyız yada Pöjo>Sithoğen.

Son düzenleme:
Sithoğen.

PSA'nın üvey çocuğu mu anlamadım valla, Peugeot'da bu kadar sorun okumadım, ben ve çevremde sorun yaşayanda olmamıştı (en son danıştığım kararsız vites dışında, onun içinde şanzıman yağı demiştiniz). Ya şanslıyız yada Pöjo>Sithoğen.
Pöjö belki daha iyi olabilir onu bilemem. Üstüne 3. kez bozulduktan sonra yeni anahtar yaptırdım o da bozuldu :D ama böyle küçük süprizler insanı arabaya bağlıyor bide en azından motor-şanzıman sağlam :D

Esp yandığı sırada araba titremiyor bile sen nereden sezdin :) bana arkayı açmaktan çok kafadan kayıyor gibi geldi
E çok net kıpraştıran yerdi :) Arkayı da önü de kıpır kıpır yapar Leon'da :)
Tek dikkat eden ben değilmişim. Leonlar için bu forumda biri esp tabanlı bir araba demişti ama bu kadar tahmin etmemiştim.
Leonlar için değil mqb platform esp tabanlı. Gerçekten kaliteli süspansiyonlar kullanınca iş yapıyor (audilerde gibi boşuna esp kapanmıyordur) ama iş premiumdan çıkıp ucuzlara geçince maalesef bu durumda oluyor.
Leon tam olarak söz konusu virajı efendi efendi 40-50 ile ani hareketler yapmadan dönecek şoförlere göre araba. Limitleri marka imajının tam tersi :)

O değil de, sıcaktan bunalıp dağa yaylaya çıktım arkadaşla. Sisin içinde üşüyerek oturduk, mu-az-zam.

Fotoğraflardan sonra daha da sis kapladı etrafı. Kalktık indik. İnerken de şu 4 mevsim lastikleri bir deneyeyim dedim. Evet, yeterli tutuyor. Bir Continental pc seviyesinde değil ama ortalama bir yaz lastiği kadar tutuyor.
Eve geldim yanık kokuyordu buram buram. Frene basmadım, debriyaj da değil. Lastikmiş. Dokunduğumda elim yapışınca anladım :D Hazzı bir başka be :)
upload_2017-8-8_20-25-28.png

upload_2017-8-8_20-25-3.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...