Boğaziçi pdr geldi kanka odtü psikodan sekip şu an şoktayım jskfmdkf hayırlı olsun cümlemize@mustafa.e naptın la
Otomotiv müh hayırlı olsun puanlar düşecek diyenlere inanmayın
Bende kesin gelir dediğim 3-4 yer vardı ama içimden bir ses başka gelecek diyordu yanılmadımBoğaziçi pdr geldi kanka odtü psikodan sekip şu an şoktayım jskfmdkf hayırlı olsun cümlemize
Eyvallah sağolasın panpaBende kesin gelir dediğim 3-4 yer vardı ama içimden bir ses başka gelecek diyordu yanılmadım
Hayırlı olsun çok güzel üni![]()
Izparda @Yasin AygunEyvallah sağolasın panpahangi şehirdesin
Hayırlı olsun gençler yeni okullarınız![]()
Eyvallah sağolasınızHayırlı olsun abilerim. İnşallah istediğiniz yerler tutmuştur.
Tekrar h.o kanka o zaman 1.3cdti akanzi
Boğaziçi pdr geldi kanka odtü psikodan sekip şu an şoktayım hayırlı olsun cümlemize
Eyvallah kardeşim seneye de yanıma bekliyorum seniOoooOoooooo kardeşim hayırlı olsun![]()
Kanka benim hedef farklı da bakacaz artık bsbdbbddbEyvallah kardeşim seneye de yanıma bekliyorum seni![]()
![]()
Yanlış söylemişler. Yada yalan söylemişler. Daha distribütör olarak fiyat belirlemedik bayi nerden biliyormuş?Arayıp söylediler
Geçen gittiğimde özel gündü o yüzdü hatta her tarafa pasta börekler koymuşlardı öğle yemeğimi yapmıştımama o gün dışında istediğin zaman gel dediler belki yoğunluktandır
![]()
Ahahahahahhahah 1 ay sonra görüşürüz kankaIzparda @Yasin Aygun
Edit: Lan Düzce nasıl gelmez ya 30k altımdaydı arkadaş ne olduda yükseldi o kadar şimdi yurtlarda sürünmece
Bayi söylemedi ki bizimde tanıdıklarımız var bakalım doğru çıkacak mıYanlış söylemişler. Yada yalan söylemişler. Daha distribütör olarak fiyat belirlemedik bayi nerden biliyormuş?
@mustafa.e naptın la
Otomotiv müh hayırlı olsun puanlar düşecek diyenlere inanmayın
Boğaziçi pdr geldi kanka odtü psikodan sekip şu an şoktayım jskfmdkf hayırlı olsun cümlemize