Kimmiş senin tanıdığın?Bayi söylemedi ki bizimde tanıdıklarımız var bakalım doğru çıkacak mı![]()
Kimmiş senin tanıdığın?Bayi söylemedi ki bizimde tanıdıklarımız var bakalım doğru çıkacak mı![]()
Söyleyemem sadece vag değil bir çok markadan az çok varKimmiş senin tanıdığın?
ceyhun malesef ölü doğum ama bu araç, piyasanın yarısından fazlası içine bindiği an e bu bildiğin passat dicek
Bende o tepkiyi verdim hatta bizim şef editörümüz ile test ettim oda bende öyle dedim ama kullanınca çok şaşırdım dedi. Zaten problem şu bu arabayı bizim gibi kullandıktan sonra ikna olan adamlar alır içine oturup logoya bakanlar değil. Bu arada konfor konusunda adaptif şasinin payı bence baya büyük tamam belki sport modunda çok sert olmuyor ama konfor modunda pamuk pamuk hele o sert hamurlu lastikleri ve 19 jantları ile bana fazla iyi geldi.ceyhun malesef ölü doğum ama bu araç, piyasanın yarısından fazlası içine bindiği an e bu bildiğin passat dicek
memnun olacaksın demekBeyler, memnuniyet garantili ne demek?
bende biliyorum arabanın passattan üstün olduğunu fakat bir arabayı alıcının arabanın içine oturduğu ilk an satar amaBende o tepkiyi verdim hatta bizim şef editörümüz ile test ettim oda bende öyle dedim ama kullanınca çok şaşırdım dedi. Zaten problem şu bu arabayı bizim gibi kullandıktan sonra ikna olan adamlar alır içine oturup logoya bakanlar değil. Bu arada konfor konusunda adaptif şasinin payı bence baya büyük tamam belki sport modunda çok sert olmuyor ama konfor modunda pamuk pamuk hele o sert hamurlu lastikleri ve 19 jantları ile bana fazla iyi geldi.
Haklısın ama bir yandan şuda var içi bi G30 kadar olmasada kaliteli sayılabilir ayrıca kullanım kolaylığı olarak araba segmenti için gayet başarılı. Ha tabi gönül isterdi ki içi farklı olsun daha albenili dursun ama böyle de fena değil.bende biliyorum arabanın passattan üstün olduğunu fakat bir arabayı alıcının arabanın içine oturduğu ilk an satar ama
Gönül isterdi ki ucuz olsun knk çok para fiyattan kaybediyor her araç gibiHaklısın ama bir yandan şuda var içi bi G30 kadar olmasada kaliteli sayılabilir ayrıca kullanım kolaylığı olarak araba segmenti için gayet başarılı. Ha tabi gönül isterdi ki içi farklı olsun daha albenili dursun ama böyle de fena değil.
Keşke ucuz olsa ama vergilerGönül isterdi ki ucuz olsun knk çok para fiyattan kaybediyor her araç gibi
fiyat sadece vergilerden değil arabanın öz fiyatı da pahalı.Keşke ucuz olsa ama vergiler.
İç mekan hariç sundukları ona göre normal (150hp 2.0 hariç).fiyat sadece vergilerden değil arabanın öz fiyatı da pahalı.
İç mekan hariç sundukları ona göre normal (150hp 2.0 hariç).
Yok seni anladım 240lık ünite normal ama 150hp bence pahalı dedim.Sen demek istediğimi anlamadın. Arabayı eleştiren bir cümle değildi.
Normal mi ben hiçbir yurtdışı forumunda normal dendiğini görmedim pahalı buluyorlar.Hatta ingiltere fiyatları da çok yüksek dizelgeyti burdan çıkarıyorlar vs demiştin diye hatırlıyorum?İç mekan hariç sundukları ona göre normal (150hp 2.0 hariç).
317k normal mi? o fiyata quatro a4 varYok seni anladım 240lık ünite normal ama 150hp bence pahalı dedim.
Hâlâ diyorum ama araba rakiplerine göre iç mekan hariç altyapısal anlamda baya iyi cıktı. 150hp olan hariç 240lık ciddi düşündürür.Normal mi ben hiçbir yurtdışı forumunda normal dendiğini görmedim pahalı buluyorlar.Hatta ingiltere fiyatları da çok yüksek dizelgeyti burdan çıkarıyorlar vs demiştin diye hatırlıyorum?