aynen öyle çok sıkıcı olmuş ,arabaya da yazık olmuş.Gördügüm en berbat testlerden biri olabilir
aynen öyle çok sıkıcı olmuş ,arabaya da yazık olmuş.Gördügüm en berbat testlerden biri olabilir
Adam cümle kuramıyor kelimeleri bir araya getiremiyor anlatırkenaynen öyle çok sıkıcı olmuş ,arabaya da yazık olmuş.
Bende de sıkıntı yok sorun sizden kaynaklı olabilirSorun benden kaynaklı mı yoksa forumun saati mi uçtu bilmiyorum ama bu mesajın yazım saati bugün 19:26 gözüküyor.![]()
videoları izlerken dediğim şey "bu adam bir harika dostum" filmleri aratmayacak gibi. HarikaGörevini layıkıyla yapan bir polis abimiz, helal olsun.
Yaz okuluydu spordu derken yoruluyorum sürekli forumu takip ediyorum da çok yazamıyorum8 den beri ayaktayim sayin egemen panpa abicim .
Bu arada sizi bayadir geyikte goremiyordum , haber vereyim bizim arabaya aux kablosu takarak muzik problemini halletmiş bulunuyoruz
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.0 TSİ caddy ayarla pnp iyi gider .Ne alacaz peki size şimdi.
Opel'in boyasını da söyle Opel'in boyasınıBugün niro kullandım 1 saat kadar.Araba hibrit dışında çook iyi.Malzeme kalitesi sınıf üstü.Ekran mükemmel.Hibrit motor ise vasat altı olmamış.Hatta şunu diyebilirim elektrik ünitesiz daha az yakar o motor.43 kw elektrik ünite ağırlığı altında eziliyor kasanın.Kalkışta bile elektrik ünite yetersiz kalıyor. Hibrit ünite başarı sıralamam Niro<ioniq<chr=auris<yaris
Hah ben opele atar yapmıştım kimlik bilgilerini verdiğim sırada.Randevu cart curt demişlerdi ben de bu hafta içi aracınız müsait olduğunda arayın haftaya stajım başlıyor bakamam dedim.Öğlen ben kia dayken aradılar.Nerdeyseniz gelelim dediler.Kiaya geldilerOpel'in boyasını da söyle Opel'in boyasını![]()
Sürüş keyfi mi Kafadan kaymak mı?Dizel otomatik olarak Astra m Leon mu ?
Hah ben opele atar yapmıştım kimlik bilgilerini verdiğim sırada.Randevu cart curt demişlerdi ben de bu hafta içi aracınız müsait olduğunda arayın haftaya stajım başlıyor bakamam dedim.Öğlen ben kia dayken aradılar.Nerdeyseniz gelelim dediler.Kiaya geldilerBu gurur hepimizin
.Neyse arabayı 10 km vs kullandıktan sonra (dizel-At-excellence donanım) indim bagaja bakıcakken plaka altında 2 damla boya gördüm akmış kabartı yapmış. Bu ne boyalı mı diyince bakmak lazım dedi kadın satış danışmanı.Test aracının km si 340 dı 300 km içinde bir yere bagaj kapağını patlatmadılarsa @berkertekin in dediği olaya geliyoruz.Fabrikadan bayiiye kadar bir şeyler olmuş buna
Öğrenci işi olacak, aşırı viraj kastıracak bir araç olarak düşünmüyor arkadaş günlük kullanım için diyelim.Sürüş keyfi mi Kafadan kaymak mı?
Adamlar ayağına gelmiş daha ne istiyorsunHah ben opele atar yapmıştım kimlik bilgilerini verdiğim sırada.Randevu cart curt demişlerdi ben de bu hafta içi aracınız müsait olduğunda arayın haftaya stajım başlıyor bakamam dedim.Öğlen ben kia dayken aradılar.Nerdeyseniz gelelim dediler.Kiaya geldilerBu gurur hepimizin
.Neyse arabayı 10 km vs kullandıktan sonra (dizel-At-excellence donanım) indim bagaja bakıcakken plaka altında 2 damla boya gördüm akmış kabartı yapmış. Bu ne boyalı mı diyince bakmak lazım dedi kadın satış danışmanı.Test aracının km si 340 dı 300 km içinde bir yere bagaj kapağını patlatmadılarsa @berkertekin in dediği olaya geliyoruz.Fabrikadan bayiiye kadar bir şeyler olmuş buna
Gitsin hangisini beğeniyorsa alsın o zaman zor iş değilÖğrenci işi olacak, aşırı viraj kastıracak bir araç olarak düşünmüyor arkadaş günlük kullanım için diyelim.
Leon gibi dolu bir Astra bulabilsek aslında denk paralara Astra da pek seçenek yok 1.6 CDTI'da.Gitsin hangisini beğeniyorsa alsın o zaman zor iş değil![]()
Yalnız arka koltukta kafam çarpıyor tavana bunu kabul edemem ettirmemGitsin hangisini beğeniyorsa alsın o zaman zor iş değil![]()
Benimde sınırdı.Şuankinde de öyle. Coupe formunun götürüleri rüzgar direncini 0.254 yapmak kolay değil.Yalnız arka koltukta kafam çarpıyor tavana bunu kabul edemem ettirmem