Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 den beri ayaktayim sayin egemen panpa abicim .

Bu arada sizi bayadir geyikte goremiyordum , haber vereyim bizim arabaya aux kablosu takarak muzik problemini halletmiş bulunuyoruz :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaz okuluydu spordu derken yoruluyorum sürekli forumu takip ediyorum da çok yazamıyorum :) Hayırlı olsun bende yoktu ya aux seçeneği ondan mecbur transmitteri tercih ettim

Bugün niro kullandım 1 saat kadar.Araba hibrit dışında çook iyi.Malzeme kalitesi sınıf üstü.Ekran mükemmel.Hibrit motor ise vasat altı olmamış.Hatta şunu diyebilirim elektrik ünitesiz daha az yakar o motor.43 kw elektrik ünite ağırlığı altında eziliyor kasanın.Kalkışta bile elektrik ünite yetersiz kalıyor. Hibrit ünite başarı sıralamam Niro<ioniq<chr=auris<yaris

Bugün niro kullandım 1 saat kadar.Araba hibrit dışında çook iyi.Malzeme kalitesi sınıf üstü.Ekran mükemmel.Hibrit motor ise vasat altı olmamış.Hatta şunu diyebilirim elektrik ünitesiz daha az yakar o motor.43 kw elektrik ünite ağırlığı altında eziliyor kasanın.Kalkışta bile elektrik ünite yetersiz kalıyor. Hibrit ünite başarı sıralamam Niro<ioniq<chr=auris<yaris
Opel'in boyasını da söyle Opel'in boyasını :D

Opel'in boyasını da söyle Opel'in boyasını :D
Hah ben opele atar yapmıştım kimlik bilgilerini verdiğim sırada.Randevu cart curt demişlerdi ben de bu hafta içi aracınız müsait olduğunda arayın haftaya stajım başlıyor bakamam dedim.Öğlen ben kia dayken aradılar.Nerdeyseniz gelelim dediler.Kiaya geldiler:D:D Bu gurur hepimizin :P.Neyse arabayı 10 km vs kullandıktan sonra (dizel-At-excellence donanım) indim bagaja bakıcakken plaka altında 2 damla boya gördüm akmış kabartı yapmış. Bu ne boyalı mı diyince bakmak lazım dedi kadın satış danışmanı.Test aracının km si 340 dı 300 km içinde bir yere bagaj kapağını patlatmadılarsa @berkertekin in dediği olaya geliyoruz.Fabrikadan bayiiye kadar bir şeyler olmuş buna

Son düzenleme:
Hah ben opele atar yapmıştım kimlik bilgilerini verdiğim sırada.Randevu cart curt demişlerdi ben de bu hafta içi aracınız müsait olduğunda arayın haftaya stajım başlıyor bakamam dedim.Öğlen ben kia dayken aradılar.Nerdeyseniz gelelim dediler.Kiaya geldiler:D:D Bu gurur hepimizin :p.Neyse arabayı 10 km vs kullandıktan sonra (dizel-At-excellence donanım) indim bagaja bakıcakken plaka altında 2 damla boya gördüm akmış kabartı yapmış. Bu ne boyalı mı diyince bakmak lazım dedi kadın satış danışmanı.Test aracının km si 340 dı 300 km içinde bir yere bagaj kapağını patlatmadılarsa @berkertekin in dediği olaya geliyoruz.Fabrikadan bayiiye kadar bir şeyler olmuş buna

Hah ben opele atar yapmıştım kimlik bilgilerini verdiğim sırada.Randevu cart curt demişlerdi ben de bu hafta içi aracınız müsait olduğunda arayın haftaya stajım başlıyor bakamam dedim.Öğlen ben kia dayken aradılar.Nerdeyseniz gelelim dediler.Kiaya geldiler:D:D Bu gurur hepimizin :p.Neyse arabayı 10 km vs kullandıktan sonra (dizel-At-excellence donanım) indim bagaja bakıcakken plaka altında 2 damla boya gördüm akmış kabartı yapmış. Bu ne boyalı mı diyince bakmak lazım dedi kadın satış danışmanı.Test aracının km si 340 dı 300 km içinde bir yere bagaj kapağını patlatmadılarsa @berkertekin in dediği olaya geliyoruz.Fabrikadan bayiiye kadar bir şeyler olmuş buna
Adamlar ayağına gelmiş daha ne istiyorsun :D ya fabrika ya da biri arkayı öpmüştür bana fabrika gibi geldi ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...