Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence iyi fiyat abi değer yani. Benim monsterdan bi tık daha iyi ve 100 lira daha ucuz :D

Adam matrix yauvv uçmuş. Ben kaza yaptığımda fıkara sümüğü gibi yapışmıştım jskfkdmdm
Eee uçtuk sonucu ne oldu anten patates oldu sdjdfsdfs babam diyo anca buralarda sürersin diye de yarın çıkarım gene eheheh

Cenk Hocam öyle bir güzel anlatmışsın ki, yönergelerini izlerken işlemi tamamlamış buldum kendimi :D Nereden yapılıyor gözümle göreyim dediğimde indir veya kur butonu çıkarmadan sürümü menüden seçince otomatik indirip kurdu. Bana sormadı, geri de alamadım. :)
a
asdfasfasdf kahkaha attım :D :D

hipnotize etmiş adam resmen :D

monsterin özellikleri hatırlamıyorum da benim aklımda bu fiyatlara çıkmak yoktu hiç. i3 7100 alıp çekilecektim ama dayanamadım, kan çekti
Teknoloji işinde almışken yükseğini almak lazım. Uzun süre kafa rahat oluyor :D
Masaüstü vs laptop arasında 3 Caddy'i boyu atar Musto :D :D
Orası öyle panpa ama taşımak zorunda olunca masaüstü olmuyor :D
Eee uçtuk sonucu ne oldu anten patates oldu sdjdfsdfs babam diyo anca buralarda sürersin diye de yarın çıkarım gene eheheh
Sen gene çık ama "eski sen" olarak çıkma :D :D

Hoşgeldin sarı mustang biz genel olarak iyyiz sen nasılsın?:D
abi iyiyim bende ya ne olsun iş güç koşturuyom ondan uğrayamıyom özledim sizi :D
ha ha işlerinin yoğunluğu eet. kızlarla kuşadası kızlarla davutlar kızlarla güzelçamlı asdfasdfsdf
abi kızlarla oraalara da gidiyoz ama ofisede gidiyoz bildiğin tek başıma ajans gibi çalışıyom youtubeda başladık :D kurgular beni uğraştırdı baya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...