Büyük araba seviyorlar biliyosun
Büyük araba seviyorlar biliyosun
7 işte abi daha büyüğünü bulamadıkBüyük araba seviyorlar biliyosun
Bende Youtube'den sardımtwitch olayıyla pek aram yok ama sırf can sıkıntısına bu adamı izliyorm bazen![]()
![]()
sığıyorum içine test için gelmşti bi iki günlüğüne içi tuhaf bir şekilde geniş bagajı aşağıya doğru derin yapmışlar iç mekanı büyütmek içinSığar mısın ki??
Favorim w124 200E az yakiyor falan diyorlar .Bana bunlarla gelme
anteni, kapısı falan bisiklete dayanıklı mı?Favorim w124 200E az yakiyor falan diyorlar .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
of of ne diyorsun gecen biri anlatiyordu bagajin ustunde 5 takla atmış sonra paraşüt açıp inmiş o derece saglan .anteni, kapısı falan bisiklete dayanıklı mı?
Benim araçta sıralı sistem o olayı biliyorum yapolabiyormus ama benim tahminim çokta sağlıklı bi şey değil bence biz hiç denemedik hep benzinle çalışır inşallah da mecbur kalmayiz sizi cok iyi anlıyorum çünkü fiyatlar uçtu gidiyorSıralı sistemde düğmeye direk basınca gazla çalıştırabiliyorum aracı. Sürekli gaz ile çalıştırsam ne gibi sorun olabilir?
Benzin yakıtı çok artırıyor yoksa :/
benzin pompasi yanmadikça bende oyle calistirmam . yanarsa mecbur .Benim araçta sıralı sistem o olayı biliyorum yapolabiyormus ama benim tahminim çokta sağlıklı bi şey değil bence biz hiç denemedik hep benzinle çalışır inşallah da mecbur kalmayiz sizi cok iyi anlıyorum çünkü fiyatlar uçtu gidiyor
Doğru aynen calismiyorbenzin pompasi yanmadikça bende oyle calistirmam . yanarsa mecbur .
ama motor sogukken calismayabiliyormus diye duydum .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2Fast&2Furious açık ara favorimdir. Sonra da serinin ilk filmi gelir. Bir de söylemesi ayıp 2F&2F ben üniversitedeyken çıkmıştı.Panpalarim petrolhead kardeşlerim size bir önerim var cocuklugumuzu süsleyen Tokyo Drift i bir daha dikkatle izleyin neden mi?en son ne zaman izlediniz bi düşünün tahmin ediyorum ilkokul zamanlarinizda filandir çocuk kafasiyla bi de şu halinizde bi izleyin ben daha yeni izledim bitirdim her ayrıntısına dikkat ettim arabalrdaki modifiyeye filan efsane ya jantlarin markalarina koltukların markalarina vs...Benim düşüncem o serinin şüphesiz en iyi filmi insan eskiyi deli gibi ozluyo ya diğerleri bununla karrsilastirilamaz bence son hızlı ve ofkwliden beklentim bu Tokyo drift teki son sahneden devam etmesiydi ama öyle olmadı hayal kırıklığı oldu sizin düşünceleriniz ne bu konuda lan ben niye bu kadar yazdım ya![]()
abi yaşın çıktı ortaya yahu2Fast&2Furious açık ara favorimdir. Sonra da serinin ilk filmi gelir. Bir de söylemesi ayıp 2F&2F ben üniversitedeyken çıkmıştı.Tokyo Drift'i izlediğimde eşşek kadar adamdım
![]()
S350 de sürtmelere dayanıklı mı ffsfssffsd en azından ben w124 e girdim ya sen????anteni, kapısı falan bisiklete dayanıklı mı?
Son aylarda kelim gözükmeye başladığından beri saldım.abi yaşın çıktı ortaya yahu![]()
wp gel sen.S350 de sürtmelere dayanıklı mı ffsfssffsd en azından ben w124 e girdim yasal yoldan ya sen????
Saç ektiririz abi tek derdin o olsunSon aylarda kelim gözükmeye başladığından beri saldım.
Edit: Onu bırak, forumun dörtte üçü abi diyor. Daha ne olsun![]()
Zaten 1 2den sonrası fisssssds2Fast&2Furious açık ara favorimdir. Sonra da serinin ilk filmi gelir. Bir de söylemesi ayıp 2F&2F ben üniversitedeyken çıkmıştı.Tokyo Drift'i izlediğimde eşşek kadar adamdım
![]()
abi bana bile abi diyolar sana normalSon aylarda kelim gözükmeye başladığından beri saldım.
Edit: Onu bırak, forumun dörtte üçü abi diyor. Daha ne olsun![]()