Abi yapma be sen bizim gibi gençleri cebinden cikartirsin senin ruhun genç ruhunSon aylarda kelim gözükmeye başladığından beri saldım.
Edit: Onu bırak, forumun dörtte üçü abi diyor. Daha ne olsun![]()




Abi yapma be sen bizim gibi gençleri cebinden cikartirsin senin ruhun genç ruhunSon aylarda kelim gözükmeye başladığından beri saldım.
Edit: Onu bırak, forumun dörtte üçü abi diyor. Daha ne olsun![]()
Yaş kaç hocam?Son aylarda kelim gözükmeye başladığından beri saldım.
Edit: Onu bırak, forumun dörtte üçü abi diyor. Daha ne olsun![]()
Ajda Pekkan'dan gencim.Yaş kaç hocam?
Maviye hiç mi hiç gitmemiş. Parça bulamamışlar da ' abi şimdilik bununla idare et, parça gelince onu takarız ' gibi olmuş. Koyu gri olanında ise fazla sırıtmıyor.
Benin tungsten gride sırıtmaz herhalde dsadsads halojen farlarıyla ve 16 jantlarıylaMaviye hiç mi hiç gitmemiş. Parça bulamamışlar da ' abi şimdilik bununla idare et, parça gelince onu takarız ' gibi olmuş. Koyu gri olanında ise fazla sırıtmıyor.
Ceyhun bunlar ilk kazalarini yaptiklarina gore bir adim atmis oluyorlar , Allaha sukur biz temizizwp gel sen.
Renk işi biraz kurtarsa da far ve jant mevzusu sıkıntıBenin tungsten gride sırıtmaz herhalde dsadsads halojen farlarıyla ve 16 jantlarıyla
@HamzaFurkan abi bana abi dedi , bozuntuya vermedim bana bile diyorlar O zaman berker abiye extra normalabi bana bile abi diyolar sana normal![]()
Sen gece hayırdır ddsffssfCeyhun bunlar ilk kazalarini yaptiklarina gore bir adim atmis oluyorlar , Allaha sukur biz temiziz
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şirket spec arabama fazla kaçar birazRenk işi biraz kurtarsa da far ve jant mevzusu sıkıntıZaten tampon v.s de uygun değil
![]()
bisiklete mi 200E ye mi ?Şirket spec arabama fazla kaçar biraz
2018 sene sonuna kadar bizde 17 highline jantı aldırcam ya da 17 madrid olarak geçen jantlardan bakalım.
Senin amortisörlerin çalışma aralığı geniş o yüzden 17'lik jant çok koymaz. Benimkine taksak pat küt pat küt her yerdeŞirket spec arabama fazla kaçar biraz
2018 sene sonuna kadar bizde 17 highline jantı aldırcam ya da 17 madrid olarak geçen jantlardan bakalım.
Evo açık ara en sevdiğim dergidir, hem türk hem de yabancı ekip olarak.Evo güzel ama içeriği filan ben beğeniyorum
Focus'un zaten çalışma aralığı dar zaten 18 takanları merak ediyorum binmek lazımSenin amortisörlerin çalışma aralığı geniş o yüzden 17'lik jant çok koymaz. Benimkine taksak pat küt pat küt her yerde![]()
Bisiklet 27.5 ona alamam haliyle Golf'ebisiklete mi 200E ye mi ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhtemelen aldırmıyorlardır yoksa fark edilmeyecek ya da dert edilmeyecek bir mevzu değilFocus'un zaten çalışma aralığı dar zaten 18 takanları merak ediyorum binmek lazım![]()
Abi senin arabaya eibach pro kit çiçekkMuhtemelen aldırmıyorlardır yoksa fark edilmeyecek ya da dert edilmeyecek bir mevzu değil![]()
Böbrek taşı packAbi senin arabaya eibach pro kit çiçekk
Düşünüyorum.. O zaman belki amortisörlere düşen görev biraz daha azalacağından az bir rahatlama yaşayabilir araba.Abi senin arabaya eibach pro kit çiçekk
aslında kaliteli pro kitlerin salınımı azalttığı için amortisörleri biraz daha rahatlattığını okumuştum. Kullanıcılar kaliteli olanlarda konforun düşmediğini söylüyordu. Ne kadar doğru bilememBöbrek taşı pack![]()