Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dürüst konuşalım, 2.0 tsi 280 hp'lik bir alet altımızda olsa şu forumun %90'ı fabrika verisini geçtim, gerçekçi tüketim verisini bile tutturamaz. İnsanın altında öyle bir alet varken o gaza basar. Şehir içinde de basar dışında da basar. O yüzden böyle makinelerde gerçekçi tüketim değerleri genellikle yüksektir. Bu psikolojiden dolayı da 400-500 nm torklu dizel makineler ülkemizde sıkça tercih edilme sebebi oluyor.
Aynen öyle abi ağzına sağlık :D
3.20d <3

Aynen öyle abi ağzına sağlık :D
3.20d <3
Aynen öyle.. Ben dizeli olsun benzinlisi olsun 2.0 makineyi gördüğüm an sakin gidemem. Kendimi biliyorum çünkü zamanında 2.0 atmosferik aracımla bile sakin gidemiyordum. Tüketim 12 litreden aşağı düşmüyordu ki bu turbolularda 15'i yine en iyi ihtimal söyledim. Böyle olunca bunun benzinliğe girerken oluşturabileceği psikoloji parası olan adama bile koyabiliyor :D

@alfhonso , forumda hort olayları cok artti yonetim olarak en azindan bunu yapan uyeleri uyarmalisiniz diye düşünüyorum .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu hortlatmanın forum yönetimi açısından bir sorun olacağını sanmıyorum. Tabi hortlatmak mesaj kasma maksadı ile konudan alakasız yapılmıyorsa. Aksi durumda eski konuları kapatmak/silmek gerekirdi ki bu zaten forum kültürüne aykırı.

İyi yönü ise forumda nispeten yeni üyeleri(benim gibi) eski konularla tanıştırmış oluyor. Ayrında hort iyidir, iyi :)

Konu hortlatmanın forum yönetimi açısından bir sorun olacağını sanmıyorum. Tabi hortlatmak mesaj kasma maksadı ile konudan alakasız yapılmıyorsa. Aksi durumda eski konuları kapatmak/silmek gerekirdi ki bu zaten forum kültürüne aykırı.

İyi yönü ise forumda nispeten yeni üyeleri(benim gibi) eski konularla tanıştırmış oluyor. Ayrında hort iyidir, iyi :)
Ben mesaj kasma oldugunu dusunuyorum bircogunun , sizi tenzih ederim .

mesela adam araba alacak konu en son mayis ayinda mesaj yazilmiş . Bugun adamin biri konuya mesaj yaziyor o adam araba almis ustune kac km binmistir mesaj kasmadan baska ne anlami var bunun sizce ?
gecenlerdede bir uyemiz bunu yapmisti siradan butun eski konulara girmiş yazmişti ...

Yönetici biraz sinirlenmiş:D
20170816_103830-1.jpg

Hatta sanırım sizdiniz, başka bir arkadaş tarafından uyarılmıştı ancak verdiği cevapta (şuan aynı özelliklerde araç bakanlara yardımcı olur diye yazdım) mantık çerçevesinde haklı idi.

Aslında konu daha derin şöyle ki, mesaj sayısı ile orantılı alınan mask/rütbe sistemi kişileri niteliksiz ileti kasmaya itiyor. Açıkçası ben farklı forum ortamlarında hatta isimde vereyim DH'de binlerce-onbinlerce mesajı olup, mask üstüne mask alıp, rütbesi arşa varmış ancak incir çekirdeğini doldurmayacak kadar bilgi sahibi üyeler ile tanışma fırsatım olduğundan, karşımdaki adamın mesaj sayısına/maskına bakarak muamele yapmıyorum ancak forum ortamlarının hemen hemen hepsinde söz konusu durum var.

Bu amaçla ileti kasan "kendini gerçekleştirme/ciddi bir kişisel tatmin eksikliği yaşayan" insanımıza iki fazladan iletiyi hor görmeyiniz sevgili kenblock. :D

Ben mesaj kasma oldugunu dusunuyorum bircogunun , sizi tenzih ederim .

mesela adam araba alacak konu en son mayis ayinda mesaj yazilmiş . Bugun adamin biri konuya mesaj yaziyor o adam araba almis ustune kac km binmistir mesaj kasmadan baska ne anlami var bunun sizce ?
gecenlerdede bir uyemiz bunu yapmisti siradan butun eski konulara girmiş yazmişti ...

bahsettiğin üye farklı konularda da beNzer yorumlarda bulunursa haklısın, ama sadece o konuda ise moderasyonluk bi durum yok. Benzer problemlerde geyik başlığı yerine özel msj veya şikayet özelliğini kullanırsan sevinirim :)

bahsettiğin üye farklı konularda da beNzer yorumlarda bulunursa haklısın, ama sadece o konuda ise moderasyonluk bi durum yok. Benzer problemlerde geyik başlığı yerine özel msj veya şikayet özelliğini kullanırsan sevinirim :)
Tamam mudurum .

Birde dun nasil oldu anlamadim geyik yerine baska konuya yazmisim ondan beri ne alaka diyesim geliyor :D

havada sicak değildi ama ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...