Berbat ötesi.. cvt yi günlük hayatta kullandığım için net karşılaştırma yapabiliyorum. 2017'nin ürünü değil o şanzıman.Neyse çok gömmeyeyim civic sahiplerini üzmek istemiyorumAh o şanzıman biraz daha düzgün olsa ahh ahh.
Berbat ötesi.. cvt yi günlük hayatta kullandığım için net karşılaştırma yapabiliyorum. 2017'nin ürünü değil o şanzıman.Neyse çok gömmeyeyim civic sahiplerini üzmek istemiyorumAh o şanzıman biraz daha düzgün olsa ahh ahh.
Bu mevzuyu duymuştum. Bmw 1 serisi için arkadan itiş son 1 serisi deniyor. Bundan sonra önden çeker olarak üretilirse zf şanzıman mevzusu ne olacak acaba ?İlginç bilgilerde bugün: Zf 8 ileri tk şanzımanları hepimiz beğeniyoruz fakat bir dezavantajı varmış.Önden çekişli araçlara sığdıramama problemi.O yüzden Vw 2000 lerin başında zf le masaya oturuyor sonra ise teknik imkansızlıklardan dolay.. Ardından kendi şanzımanını üretmeye başlıyor.
Not:Enlemesine konumlandıralamayan zf önden çekiş için gerekli alanı kısıtlıyor.
Merakla bekliyorum ben deBu mevzuyu duymuştum. Bmw 1 serisi için arkadan itiş son 1 serisi deniyor. Bundan sonra önden çeker olarak üretilirse zf şanzıman mevzusu ne olacak acaba ?
Aisin'den şanzıman alacaklar gibi geliyor. Daha önce yapmadıkları iş değil.Merakla bekliyorum ben de
valla ufkumuza açıyon gece gece kaynağı nere bunlarıİlginç bilgilerde bugün 4 : 70 ler ve 80 lerde turbo motorların daily drive arabalarda kullanımı çok zordu.Max çalışma aralığı kısa ve tork çizelgesi yüksekti.Bunu çözmek için çift turbolu sistem getirdiler.Bir turbo 1 ve 2. silindire egzos gazı pompalarken diğeri 3 ve 4. silindirlere pompalıyordu.Fakat downsizing motorlarda bu sistem motordan daha ağır ve maliyetli haldeydi.Çözüm twinscroll sistemi oldu.Turboda tek turbo türbini 2 ayrı egzos kanalından besleniyor.Kanallardan biri 2 silindirin egzos çıkışına; diğer kanal da diğer 2 silindirin egzos çıkışına bağlı olaak bir sistemdi bu twinscroll denen meret.Sonuçta rölanti devirden itibaren kesintisiz güç verimi(teoride)
Ne demek bilgi paylaştıkça değer kazanıyor.Subaruclub forumlarından ya harbiden bu subarucular arabadan anlıyorvalla ufkumuza açıyon gece gece kaynağı nere bunları![]()
Kanka gece gece güldüreyim seni ergen pozumlaNe demek bilgi paylaştıkça değer kazanıyor.Subaruclub forumlarından ya harbiden bu subarucular arabadan anlıyor
Aisin 6 ileri kullanilacak diye biliyorum ayrıca şuanda da 2 Serisi Active, Grand ve X1'de de bu şanzıman kullanılıyor diye biliyorum.Bu mevzuyu duymuştum. Bmw 1 serisi için arkadan itiş son 1 serisi deniyor. Bundan sonra önden çeker olarak üretilirse zf şanzıman mevzusu ne olacak acaba ?
Şimdi anladım neden bmw 2 active de 6 ileri kullanıldığınıİlginç bilgilerde bugün: Zf 8 ileri tk şanzımanları hepimiz beğeniyoruz fakat bir dezavantajı varmış.Önden çekişli araçlara sığdıramama problemi.O yüzden Vw 2000 lerin başında zf le masaya oturuyor sonra ise teknik imkansızlıklardan dolay.. Ardından kendi şanzımanını üretmeye başlıyor.
Not:Enlemesine konumlandıralamayan zf önden çekiş için gerekli alanı kısıtlıyor.
Ya bunlar hiç basmadı ki ''yerlan bir'' olması lazımdıYay kesmek avrupada da hala yapılıyormuşözellikle 5:30 6:10arasındaki konuşma çok güzel
"Neden yapıyorlar anlamıyorum. Çoğu araba icin spor yaylar 150£.Ailenize arabanızı alçalmak istediğinizi bunun tüketime ağırlık merkezine vs yararlı olacağını söyleyin eğer sizi seviyorlarsa yeni yaylar için 150£u verirler.eğer sevmiyorlarsa yayları kesip ölmenize izin verirler"
Yani en az 7cm basmaları gerekiyorduYa bunlar hiç basmadı ki ''yerlan bir'' olması lazımdı![]()
![]()
Aisin şanzımanı çok severim ve çok da iyi bir şanzımandır. Ama karşılaştırılacağı şanzımanın zf olacak olması gerçekten üzücü.Aisin 6 ileri kullanilacak diye biliyorum ayrıca şuanda da 2 Serisi Active, Grand ve X1'de de bu şanzıman kullanılıyor diye biliyorum.
"sizin basık diye gezdiğiniz arabalardan biz paraşütle atlıyoruz"u ingilizceye çebirebilseydim yorum atardım hajfkdkfYani en az 7cm basmaları gerekiyordu"bak bak kürdan girmiyor"
![]()
We bale out of those cars which you call lowered?"sizin basık diye gezdiğiniz arabalardan biz paraşütle atlıyoruz"u ingilizceye çebirebilseydim yorum atardım hajfkdkf![]()
O zaman yazıyorum hahshsjdWe bale out of those cars which you call lowered?![]()