Ne olarak ?Hastasıyım deli araç yürütmesi biraz masraflı
Düşük km bulman imkansıza yakın yüksek km'lerde motorda sıkıntılar oluyor. Çok keyifli Sleeper araçtır ama.Ne olarak ?
Bir kaç saat sonra 2017 model ford focus dizel ile takribi 12-14 gün 3000-3500 km lik yolculupa cıkıyorum arabayla ilgili soru varsa alayım
yok fiestanın yerine geldi müdürm corsa benim evladım oldu artıkcorsanın yerine yenisi mi?
ATEŞŞ
Kanka önden çekiş BMW alıcan galibaSağlık ocağında gebe izlem yaparken aralarda aisin şanzıman okuma keyfisi..
Zevklerime uymuyor bmw kanka.. Arabalarını beğeniyorum ama kendimle özdeştiremiyorumKanka önden çekiş BMW alıcan galiba![]()
la olm git bi işin ucundan tutsana adam iki büklüm olmuş arkada kalın sacın altında
NEREYE Sığacaklar ?!Bir kaç saat sonra 2017 model ford focus dizel ile takribi 12-14 gün 3000-3500 km lik yolculupa cıkıyorum arabayla ilgili soru varsa alayım
euro5-6 normlar ilerledikçe nerelerden alıp az yaktıracaklarını şaşırdılar. Olan ciğerli hidrolik direksiyonlu sürüş makinalarına oldu.İlginç bilgilerde bugün 2 : Elektrikli direksiyonlar hidrolik direksiyona göre 0,5 l/100 km ye kadar daha yakıt ekonomisi sağlıyor.Bildiğiniz üzere hidrolik direksiyonlar motordan güç alır
mqb nin oluşturulma amacı zaten buydu: seri üretimde mümkün oldukça ortak parça kullanarak maliyeti minimuma indirmek. Güzel paylaşımlar yapmışsın kardeş eline sağlıkİlginç bilgilerde bugün 3 : MQB platformundan üretilen A segmentinden D+ a kadar her segmentten araba üretiliyor bunu sağlayan şey; fazla aluminyum parça kullanılması ve şase geometrisi gereği ön aks ve sürücü pedalı arasındaki boşluk dışında istenildiği gibi oynanabilmeye imkan tanıması
Kazasız belasız yolculuklar hocam..Bir kaç saat sonra 2017 model ford focus dizel ile takribi 12-14 gün 3000-3500 km lik yolculupa cıkıyorum arabayla ilgili soru varsa alayım