Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesin yolda denk getirecek, ışıklardan birinde yanaşıp camı açıp "yürüyelim mi" diyecek :D
Başka izahı yok :D

Sevgiler saygılar...:)
zonguldak yollarında bayırlarında çizgi kasmış adamla kapışılmaz abi aman :p
Ford araçlarıyla yürümeyi pek sevmiyorum. Ama bazen alengirli giden bir focus'cu gördüğümde şoförlüğünü ölçmek için atışmaya davet ettiğim oluyor :D Aslında tamamen meraktan sormuştum bu özellikleri :rolleyes: :p:D

Viraj görürsem dayanamam, virajlı yokuşlu yol gördüğüm zaman marka, model, motor algısı bende sıfırlanıyor. 1.25 fiesta'yla s320'ye Ereğli yolunda artistik yapmaya kalktığım olmuştur. Gerçi boyumun ölçüsünü aldım ama huy işte vazgeçemiyorum :D

çok fark var :D :D

Ford araçlarıyla yürümeyi pek sevmiyorum. Ama bazen alengirli giden bir focus'cu gördüğümde şoförlüğünü ölçmek için atışmaya davet ettiğim oluyor :D Aslında tamamen meraktan sormuştum bu özellikleri :rolleyes: :p:D

Viraj görürsem dayanamam, virajlı yokuşlu yol gördüğüm zaman marka, model, motor algısı bende sıfırlanıyor. 1.25 fiesta'yla s320'ye Ereğli yolunda artistik yapmaya kalktığım olmuştur. Gerçi boyumun ölçüsünü aldım ama huy işte vazgeçemiyorum :D

Abi s320nin uzunluğuyla virajlarda sıkıntı yaşayacağını düşünmen normal ama düzde bilemedim :D

Hybridi varmış bunun
20170813_113123-1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...