Kesin yolda denk getirecek, ışıklardan birinde yanaşıp camı açıp "yürüyelim mi" diyecekKazasız belasız yolculuklar hocam..
1.6-1.5 tdci ? Titanium, trendx, style ? Opsiyon var mı ? Üzerindeki lastikler ne marka ?
Kesin yolda denk getirecek, ışıklardan birinde yanaşıp camı açıp "yürüyelim mi" diyecek
Başka izahı yok
Sevgiler saygılar...![]()
focus vs. Focuszonguldak yollarında bayırlarında çizgi kasmış adamla kapışılmaz abi aman![]()
Abi sevgililerin arasına girilmez kavga ediyorlardı neden bu kadar çok yakıyosun diye kızıyodu sahibila olm git bi işin ucundan tutsana adam iki büklüm olmuş arkada kalın sacın altında![]()
Kesin yolda denk getirecek, ışıklardan birinde yanaşıp camı açıp "yürüyelim mi" diyecek
Başka izahı yok
Sevgiler saygılar...![]()
zonguldak yollarında bayırlarında çizgi kasmış adamla kapışılmaz abi aman![]()
Ford araçlarıyla yürümeyi pek sevmiyorum. Ama bazen alengirli giden bir focus'cu gördüğümde şoförlüğünü ölçmek için atışmaya davet ettiğim oluyorfocus vs. Focus![]()
focus vs. Focus![]()
Ford araçlarıyla yürümeyi pek sevmiyorum. Ama bazen alengirli giden bir focus'cu gördüğümde şoförlüğünü ölçmek için atışmaya davet ettiğim oluyorAslında tamamen meraktan sormuştum bu özellikleri
![]()
Viraj görürsem dayanamam, virajlı yokuşlu yol gördüğüm zaman marka, model, motor algısı bende sıfırlanıyor. 1.25 fiesta'yla s320'ye Ereğli yolunda artistik yapmaya kalktığım olmuştur. Gerçi boyumun ölçüsünü aldım ama huy işte vazgeçemiyorum![]()
Pek öyle olmadı aslında. Benim fren yaparak girdiğim virajlara o frensiz girdi çoğunluklaAbi s320nin uzunluğuyla virajlarda sıkıntı yaşayacağını düşünmen normal ama düzde bilemedim![]()
Arabanın bütün havasını söndürmüşHybridi varmış bunun
Ekli dosyayı görüntüle 8803
Pek öyle olmadı aslında. Benim fren yaparak girdiğim virajlara o frensiz girdi çoğunluklaZaten ondan sonra bıraktım peşini yoksa takla atacaktım
![]()
sonunda beklediğim test
Hayırdır yav.D
montaj esnasında bilerek @sinan ın kağıda yazdığı notları okuma sahneleri gösterilmiş. Art niyet arıyorum bu videoda.
Of yakalandım ya
montaj esnasında bilerek @sinan ın kağıda yazdığı notları okuma sahneleri gösterilmiş. Art niyet arıyorum bu videoda.