Forumdan pist gününe katılacaklar var mı? Benim maalesef piste girebilecek arabam yok seyirci olarak gitmeyi düşünüyorum, orada otopark.com olarak buluşsak güzel olur diye düşündüm 
Caddy kırıkkalede babamda olacak işe gidiyor her günCaddy?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kiralık fiesta falan?Caddy kırıkkalede babamda olacak işe gidiyor her gün
Kanka o iş benim için hem maddi hem manevi sıkıntıKiralık fiesta falan?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısınız ya o dokunur insana ama insan kurtlarını dökmek istiyorNiyetim var. Ankaradan geleceğim gelirsem. Ama 10 beygir fark için 250 lira verecek olmak biraz düşündürüyor. Ankara İstanbul da ek masraf çünkü
Oo güzel güzelBu sezon başından beri olduğu gibi pazar günü ordayım.
Bana da kocaeliden 80Bahçeşehirden bana da 80 km![]()
Ankara'dan gidecek olan varsa bireysel otobüs paramı gidecek kişinin aracına mazot ya da benzin olarak atabilirim.Öğrenciyim İstanbulpark-İntercity pist atmosferini görmek istiyorum.Eğer düşüncesi olan varsa bir kaç kişi daha bulup masrafları en aza indirgeyebilir.Onun haricinde benim bireysel olarak aracımla gitmem çok zor olur-çünkü aracım yok- alırsam da LPG'li olacak.
Anladım, haber bekliyorum şartlar uyuşursa neden olmasın uyuşmazsa da düşünceniz yeterli problem değil. @mecagilDuruma göre haber ederim fakat gidersem bi tanıdıkta falan kalmalı gidiyorum ben. Ctesi gidip, pazar piste girip akşamında ankaraya dönecek şekilde oluyor genelde plan. Bir de tabi halen kesin değil. Eylül başında falan belli olur benim işim
Sana kırmızı ka'yı çözelim tüp taktırmadan önce piste de girersinAnkara'dan gidecek olan varsa bireysel otobüs paramı gidecek kişinin aracına mazot ya da benzin olarak atabilirim.Öğrenciyim İstanbulpark-İntercity pist atmosferini görmek istiyorum.Eğer düşüncesi olan varsa bir kaç kişi daha bulup masrafları en aza indirgeyebilir.Onun haricinde benim bireysel olarak aracımla gitmem çok zor olur-çünkü aracım yok- alırsam da LPG'li olacak.
Aksilik çıkmazsa GOLF R ile pistteyiz.Forumdan pist gününe katılacaklar var mı? Benim maalesef piste girebilecek arabam yok seyirci olarak gitmeyi düşünüyorum, orada otopark.com olarak buluşsak güzel olur diye düşündüm![]()
Ctesi mi pazar mı?Aksilik çıkmazsa GOLF R ile pistteyiz.
Sen hangi gün gidersen ben de o gün gelirim abiHenüz belli değil
Ka ile F1 virajları hiç kesmez ki yahu ama yine de eğer LPG takılı değilse bir gidilip girilir önemli olan katılmaktı denir.Sana kırmızı ka'yı çözelim tüp taktırmadan önce piste de girersin![]()
![]()
Maksat güvenli gazlamak canım yoksa süre kasılacağından değilKa ile F1 virajları hiç kesmez ki yahu ama yine de eğer LPG takılı değilse bir gidilip girilir önemli olan katılmaktı denir.![]()