Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Standart garanti 3 yıl mı fordda?Bakalım kaç para isteyecekler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet 3 yıl. Bizim 2 yılı bitti 10 ayı kaldı işte. 530 lira verdik 1 yıl daha uzattık toplamda 1 yıl 10 ay kadar garantim devam edecek. +2 yıllık uzatma ise 880 liraydı ama bizi yetkili servisten uyardılar. 880 verip +2 yıl daha uzatırsanız toplamda 2 yıl 10 ay, yani 3 yıla yakın bir garanti süreniz olmuş olacak ama arabanız 50 bin km'yi geçmiş. 2 yıl içinde 100 bin km'ye yaklaşırsınız tahminimizce o zaman da garantinizin geri kalanı yanar, verdiğiniz ek para da yanar. O yüzden +1 yıl uzatın dediler bize. Çünkü 100 bin km'ye geldiği zaman para verip yaptırmış olduğun ek garanti de bitiyor.

Son düzenleme:
1 senelik mi 925?

aracı aldıktan sonra 18-24 ay içinde garantini 1 yıl uzatmak istersen 925 tl yazıyor liste burada: http://www.vdf.com.tr/tr/uzatilmis-garanti-fiyat-listesi.aspx

Benim bildiğim bu rakamlar değişiyor. Aracın yaşı ve km'siyle doğru orantılı olarak fiyat çıkıyor.
Ben yukarıdaki sitenin yalancısıyım vw bg göre veriyor anladığım kadarıyla bende anlamadım.

aracı aldıktan sonra 18-24 ay içinde garantini 1 yıl uzatmak istersen 925 tl yazıyor liste burada: http://www.vdf.com.tr/tr/uzatilmis-garanti-fiyat-listesi.aspx

Ben yukarıdaki sitenin yalancısıyım vw bg göre veriyor anladığım kadarıyla bende anlamadım.
2 senelik 36 binde araba 15-30 bin bakımı zaten yetkili serviste yapıldı fiyat ne çıkacak acaba merakla bekliyorum.

Demek ki vw'de işler farklı dönüyor. Ford'da direkt bir fiyat söylemiyorlar, aracın bilgilerini sisteme giriyorlar ve km ile yaşına göre fiyat çıkarıyorlar. Km'si az olana daha az rakam çıkıyor, fazla olana daha fazla..

24 ay 2 gün olcak pazartesi günü nabacaz :)

Olum listeye baksana :D

Demek ki vw'de işler farklı dönüyor. Ford'da direkt bir fiyat söylemiyorlar, aracın bilgilerini sisteme giriyorlar ve km ile yaşına göre fiyat çıkarıyorlar. Km'si az olana daha az rakam çıkıyor, fazla olana daha fazla..
Bende anlamadım ama mantıklı olan yaş ve km de bakmak. Bu işin detayını bayiyi arayıp sormak lazım.

Bende anlamadım ama mantıklı olan yaş ve km de bakmak. Bu işin detayını bayiyi arayıp sormak lazım.
Tabii.. Ben 50 bin km'de iken garantimi uzattım. Şimdi 5 bin km'de gelip garantisini uzatmak isteyen biri benden daha az para vermeli. Çünkü benim aracımın çıkarması muhtemel potansiyel arıza olasılığı ile onun aracının ki bir değil. Haksızlık olur öbür türlüsü.

Yalnız bu yeni fiyatlar epey uçmuş gibi. 2buçuk sene önce +2 yıl garantiyi 1000-1500 arası bi şeye yaptırdık gibi hatırlıyorum.

Garantiyi uzatmaktaki amaç ne? Zaten sürekli yetkili servise götürürsen dsg için iyi niyet garantisi alıyorsun zaten
En büyük etken "kafa rahat binmek". İyi niyet garantisi biraz havada kalıyor ama 4 sene içerisinde bir şey olursa gidip kafalarına vurma imkanı oluyor :D kasko yaptırmak gibi bi şey önceden hasar parasını ödüyorsun ama avantajı daha büyük masrafta rahat etmek

Beyler garanti bi yana evde olay var sgshdyshdy bi dedem koyu sağcı bi dedem koyu solcu konu siyasete gidiyor olaylar olaylarr

Akp'li olmadığı sürece sorun yok. Koyu akp'liye laf da anlatılmıyor. Yol yaptı, chp ne yaptı peki deyip çıkıyorlar işin içinden. Alnımda chp'liyim mi yazıyor, mevzu niye chp anlamıyorum. Lan acayip kılım şu akp'ye çıldırıyorum.

Akp'li olmadığı sürece sorun yok. Koyu akp'liye laf da anlatılmıyor. Lan acayip kılım şu akp'ye çıldırıyorum.
Benim babaannemler biraz o sekil valla babamla laf anlatana kadar çıldırıyoruz yahu inanmıyorlar bi türlü ama cahillik işte yapacak bişey yok sonuçta yaşlı insanlar basında gördüklerine inanıyorlar :(.

Akp'li olmadığı sürece sorun yok. Koyu akp'liye laf da anlatılmıyor. Yol yaptı, chp ne yaptı peki deyip çıkıyorlar işin içinden. Alnımda chp'liyim mi yazıyor, mevzu niye chp anlamıyorum. Lan acayip kılım şu akp'ye çıldırıyorum.
Cenk abi söyle anlatayım bi dedem babaannemin oy pusulasını alıp 2 sine de direk hayır basan adam diğer dedem ise balkona akp bayrağı asan tiplerden kaçtım oturdukları yerden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...