Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler garanti bi yana evde olay var sgshdyshdy bi dedem koyu sağcı bi dedem koyu solcu konu siyasete gidiyor olaylar olaylarr

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevdiklerinizle siyaset yapmayin , siyaset dostluklari zedeler ; Siyasetciler yollarina devam eder siz dostlarinizi yitirdiginizle kalirsiniz ...

Rahmetli dedemle dünürü arasindada boyle tartismalar cok yasanirdi :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevdiklerinizle siyaset yapmayin , siyaset dostluklari zedeler ; Siyasetciler yollarina devam eder siz dostlarinizi yitirdiginizle kalirsiniz ...

Rahmetli dedemle dünürü arasindada boyle tartismalar cok yasanirdi :)

Pusulayi alip basan dedenin yaptigi yanlis Vallahi . Yasal bir hakkini elinden almis babaannenin :)

Beyler araba garantinin bittiğini söyledi galiba ekran dondu bi sd okumadı cd de tek şarkı çaldı filan fabrika ayarlarına döndürdüm ilk düzelmedi sonra düzeldi bi değişik oldum vallaha

Beyler araba garantinin bittiğini söyledi galiba ekran dondu bi sd okumadı cd de tek şarkı çaldı filan fabrika ayarlarına döndürdüm ilk düzelmedi sonra düzeldi bi değişik oldum vallaha

Lan bi de tokattayız peder de yok vallaha ısınma geldi :D Allahtan sıfırlayınca düzeldi de bütün ayarlar gitti :(

Felaket tellalı gibi olmayayım da, :D
Benim araba İzmir'deyken bakım zamanım geldi dedi. Ok, dönünce hallederim dedim. Ertesi gün dönerken yolda debriyaj alt merkez patladı :D

Benim babaannemler biraz o sekil valla babamla laf anlatana kadar çıldırıyoruz yahu inanmıyorlar bi türlü ama cahillik işte yapacak bişey yok sonuçta yaşlı insanlar basında gördüklerine inanıyorlar :(.
Az once dedim zaten benim de dayilar oyle. Anneannem falan da okuma yazma bilmez ama akp'li.. Keza dayilarimda pek egitimli sayilmaz. Biz artik laf anlatmiyoruz.

Ula içmeye ayranım yok yukardaki reklamlarda Porsche Macan yüksek performansı ile Doguş otoda seni bekliyor diye reklam çıkıyor :confused::confused: bende para yok kardeş siz çok yanlış adama geldiniz :D:D. @pulusoglu sizin hedef müşteriniz ben deeel :p:D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...