Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Direksiyonun ortasına kronometre koymak, yorumsuz.
20170820_151924-1-1.jpg

bizim burda olsa 3 haftadan aşağı yapamazlar helal olsun adamlara vallaha

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yemin ederim Antalya'da yaşayanlar bilir (çallı kavşağı-otogar yolu) 1 senedir alt geçit yapılıyor 1 senedir kapalı. Yolum her oraya düştüğünde ara sokaklardan toz toprağın içinden hayretler içerisinde geçerim

Üretilse sırıtmayacak nadir konsept tasarımlarından. BMW'nin diğer binek araçlarına nazaran çok daha az satmasına rağmen, en azından Toyota'yla iş birliğine girerek Z serisini sonlandırmamış olmaması çok sevindirici benim açımdan. Zira son Z4 hem görünüş hem hissiyat olarak hayalimdeki arabalardan biriydi. Umarım Mart 2018'de aslını gördüğümde de aynı hissiyatı yaşarım.

Üretilse sırıtmayacak nadir konsept tasarımlarından. BMW'nin diğer binek araçlarına nazaran çok daha az satmasına rağmen, en azından Toyota'yla iş birliğine girerek Z serisini sonlandırmamış olmaması çok sevindirici benim açımdan. Zira son Z4 hem görünüş hem hissiyat olarak hayalimdeki arabalardan biriydi. Umarım Mart 2018'de aslını gördüğümde de aynı hissiyatı yaşarım.

yoğurt çanağı direksiyon hariç güzel gerçekten beğendim

Toyota-Bmw ciddi anlamda birlikte çalışıyorlar.Amerika piyasasında satılan d-4d dışındaki dizel motorları böw den alıyor toyota

Ben ön tasarımını fazla abartı buldum. Böbrek ızgaralar artık haddinden çok ama çok fazla büyük ve bu benim hoşuma gitmiyor. Tabii tasarım göreceli bir kavram :).

yoğurt çanağı direksiyon hariç güzel gerçekten beğendim
Aynen, o işte konsept olmasının verdiği abartılar :D
Toyota-Bmw ciddi anlamda birlikte çalışıyorlar.Amerika piyasasında satılan d-4d dışındaki dizel motorları böw den alıyor toyota
Öyleymiş, ben de yeni öğrendim. Güzel hareketler bence bunlar, böyle güzel araçlara gebe olduktan sonra.
Ben ön tasarımını fazla abartı buldum. Böbrek ızgaralar artık haddinden çok ama çok fazla büyük ve bu benim hoşuma gitmiyor. Tabii tasarım göreceli bir kavram :).
8 serisinin konsept tasarımındaki böbrekler bana da itici gelmişti de bu bayağı hoşuma gitti açıkçası. Detayları falan çok hoş. Özellikle ön farlara hasta oldum.

Aynen, o işte konsept olmasının verdiği abartılar :D

Öyleymiş, ben de yeni öğrendim. Güzel hareketler bence bunlar, böyle güzel araçlara gebe olduktan sonra.

8 serisinin konsept tasarımındaki böbrekler bana da itici gelmişti de bu bayağı hoşuma gitti açıkçası. Detayları falan çok hoş. Özellikle ön farlara hasta oldum.
Toyotanın konsept tasarımları hayata geçirebilme yeteneği yüksek bu sene de bunu bir çok modelde gördük.Tasarım ve üretebilme yeteneği yüksek iki marka.Beklentim yüksek

Umarım CHR gibi yeni gelecek Supra'da konsept modele benzer yoksa Prius falan bence tamamen facia :D:D:p.
Prius,mirai,supra,lexus lc500 vs bu listeyi uzatabiliriz.Konsept modeller beğenilme konusunda fazla riskli modeller oluyor.C-hr da beğeneni kadar beğenmeyeni de fazla bir model mesela.Aynı şekilde i8 de öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...