Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen bazen oraları karbon folyo kaplayasim geliyor trim sesi pek yok cizilmiyorda direksiyonda küçük sarı leke var onun dışında sıfır gibi hiç deformasyon yok derisinde. Bizim evdeki diğer araçlara göre sürüşü dinamik geliyor süspansiyonu tatlı sert ayarlanmış üzerinde bridgestone turanzalar var eski lastikler ona rağmen araç tutuyor belkide ben aşırı zorlamadım
Fabrika çıkış geliyorlardı o lastikler.Hala kullanıyor musun fabrika çıkışları yoksa tekrar mı alındı/aldın?

Ben arabayı ekimde aldım o zamandan beri sadece benzin koydum sıfır lastiği olabilir :D
O lastikten acil kurtulmanı tavsiye ederim:D Geçen sene aralık ayında lastiği patlattım corollanın.Yedek stepne de turanzaydı.Onu taktım 3. gününde patlayan lastiği(vida girmişti) yaptırmaya fırsatım olmadan otobanda yedek lastiğim 60-70 civarı km/sa hızla giderken yarıldı.Neyseki sadece arka tamponu yerinden oynatmıştı.Yol yardım vs le uğraşarak atlattım @berkertekin gel gel yaşadıklarım bunlar turanza patatestir net. Harbiden bizim corolla güzel lastik göremeden ihtiyarlıcak ya .((((

Son düzenleme:
https://www.motor1.com/news/177345/2018-bmw-m5-leaked/
Allah'ım o vites topuzu falan nedir ya süper olmuş süpppeeeerrr :rolleyes::rolleyes:. Bakalım M X-Drive nasil bir sistem olacak daha doğrusu hisli ve güzel hissettirecek mi yoksa arkadan itişi arayacaz mı?? gerçi alacağımızdan değil ama insan merak ediyor işte. Belli olmaz belkide bir gün ülkecek alacak refaha erişebiliriz :) ama bu şekilde zor :(.

Son düzenleme:
O lastikten acil kurtulmanı tavsiye ederim:D Geçen sene aralık ayında lastiği patlattım corollanın.Yedek stepne de turanzaydı.Onu taktım 3. gününde patlayan lastiği(vida girmişti) yaptırmaya fırsatım olmadan otobanda yedek lastiğim 60-70 civarı km/sa hızla giderken yarıldı.Neyseki sadece arka tamponu yeriden oynatmıştı.Yol yardım vs le uğraşarak atlattım @berkertekin gel gel yaşadıklarım bunlar turanza patatestir net. Harbiden bizim corolla güzel lastik göremeden ihtiyarlıcak ya .((((
O niyetle gittimde gerek yok dedi gönderdi tanıdık :D

O niyetle gittimde gerek yok dedi gönderdi tanıdık :D
Michelin bayisi bi tanıdığa gösterdim bunların durumu iyi daha gider dedi :D
:D abi lastik dışardan eskimiyor zaten bakıyorsun hala dişlerin derinliği yerinde ama gel gör ki lastik kimyası bozuluyor.Yolda benim gibi yarılan lastik vakası yaşıyorsun.Kauçuğun ömrü yüksek değil maalesef @CenkGs daha iyi bilir ekleyecekleri olabilir

Michelin bayisi bi tanıdığa gösterdim bunların durumu iyi daha gider dedi :D
Ya bi acaip yapıyorlar Bridgestone'ları. Ben b250, b280 gibi o seriden lastikler kullandım. Yemin ederim 2 yılda 120k km yaptığımız oldu, öyle bir dayanıyor. Ha bu sırada ne yakıt ekonomisi var, ne konfor var, ne sessizlik var, ne de yol tutuş var. Sadece lastik dayanıyor o var :D Ailede Leon üzerinde var fabrika çıkışı, 2 yılı geçti, hala ilk günkü gibi duruyor onlar da :D
O lastikten acil kurtulmanı tavsiye ederim:D Geçen sene aralık ayında lastiği patlattım corollanın.Yedek stepne de turanzaydı.Onu taktım 3. gününde patlayan lastiği(vida girmişti) yaptırmaya fırsatım olmadan otobanda yedek lastiğim 60-70 civarı km/sa hızla giderken yarıldı.Neyseki sadece arka tamponu yerinden oynatmıştı.Yol yardım vs le uğraşarak atlattım @berkertekin gel gel yaşadıklarım bunlar turanza patatestir net. Harbiden bizim corolla güzel lastik göremeden ihtiyarlıcak ya .((((
Para verip almam, ama eskimesini bekleyince de eskimez. Öyle bir lanettir işte. :) Sen şanslısın patates edip kurtulmuşsun :D Benim Bridgestone'ların dişler 3 yıl sonunda ilk günkü gibiydi, ama hamuru bitmişti çatlak doluydu. O yüzden değiştirmiştim. Eskiyip biten bir lastik aldım :D

Ya bi acaip yapıyorlar Bridgestone'ları. Ben b250, b280 gibi o seriden lastikler kullandım. Yemin ederim 2 yılda 120k km yaptığımız oldu, öyle bir dayanıyor. Ha bu sırada ne yakıt ekonomisi var, ne konfor var, ne sessizlik var, ne de yol tutuş var. Sadece lastik dayanıyor o var :D Ailede Leon üzerinde var fabrika çıkışı, 2 yılı geçti, hala ilk günkü gibi duruyor onlar da :D

Para verip almam, ama eskimesini bekleyince de eskimez. Öyle bir lanettir işte. :) Sen şanslısın patates edip kurtulmuşsun :D Benim Bridgestone'ların dişler 3 yıl sonunda ilk günkü gibiydi, ama hamuru bitmişti çatlak doluydu. O yüzden değiştirmiştim. Eskiyip biten bir lastik aldım :D
Hocam bizim golfte turanzalarla geldi 2011 yılında hala onlar var. 1 buçuk yıl sonra ses yapmaya başladı tutuş aynı zaten hiç tutmadı :D

Çalışmaya bi başlayım ilk fırsatta arabayı toparlicam zaten baskı balata lastik cam filmi detaylı iç temizlik liste kabarık
O zamana kadar bi sorun yaşamam inşallah @DouglasAdams
Umarım her şey planladığınız gibi olur.Önceliğiniz lastik olsun ama.Ha bir de bakımda sağ önü sol arkaya- sol önü sağ arkaya- sağ arkayı sol öne vs şeklinde değiştirtmenizde fayda var.Lastikleri değiştirene kadar.Malum önden çeker arabanız.Önler daha çok yıpranıyor.Baskı balatayı yaptırınca beni dürter misin ne kadar masraf ettin merak ederim.

Lastik patladığında bir zıpladı araba aha dedim kesin kedi köpek bir şeydi ezdim dedim.Hemen durdum bir baktım 50 metre arkamda tam ortadan dikine yarılmış lastik parçası.Kendi tekerime baktım jant kapağına yakın yarım bir parça sünmüş:D Ama hala stepne eski çıkartılan turanzalardan biri:D:D

Son düzenleme:
:D abi lastik dışardan eskimiyor zaten bakıyorsun hala dişlerin derinliği yerinde ama gel gör ki lastik kimyası bozuluyor.Yolda benim gibi yarılan lastik vakası yaşıyorsun.Kauçuğun ömrü yüksek değil maalesef @CenkGs daha iyi bilir ekleyecekleri olabilir
Aynen öyle. Hamurdan gidiyor. B250'leri kullanırsan Turanza'nın ne kadar muhteşem bir lastik olduğunu düşünmeye başlarsın öyle diyeyim. :D Dişlerine bakınca pırıl pırıl dururken lastiği değiştirme kararını almak için de çok sağlam irade gerekiyor ya :) Ben o lastikleri çok yaktığım için kenarlarında köşelerinde çatlakları çok buldum da en son Aralık ayının karla karışık yağmurunda patinaj çeke çeke gidip değiştirmiştim :D

Umarım her şey planladığınız gibi olur.Önceliğiniz lastik olsun ama.Ha bir de bakımda sağ önü sol arkaya- sol önü sağ arkaya- sağ arkayı sol öne vs şeklinde değiştirtmenizde fayda var.Lastikleri değiştirene kadar.Malum önden çeker arabanız.Önler daha çok yıpranıyor.Baskı balatayı yaptırınca beni dürter misin ne kadar masraf ettin merak ederim.

Lastik patladığında bir zıpladı araba aha dedim kesin kedi köpek bir şeydi ezdim dedim.Hemen durdum bir baktım 50 metre arkamda tam ortadan dikine yarılmış lastik parçası.Kendi tekerime baktım jant kapağına yakın yarım bir parça sünmüş:D Attım kurtuldum onu ya.Ama hala stepne eski çıkartılan turanza:D:D
Geçen Cevizlibağın ordaki sanayiye gidip yedek parcaciya sordum aisin seti 350 bide daisin diye bi marka vardi oda 250ydi sanırım
babam boşver gel kayseride yaptirirsin dedi ben 900 falan tutar diye düşünüyordum o kadar tutmayacak galiba

Geçen Cevizlibağın ordaki sanayiye gidip yedek parcaciya sordum aisin seti 350 bide daisin diye bi marka vardi oda 250ydi sanırım
babam boşver gel kayseride yaptirirsin dedi ben 900 falan tutar diye düşünüyordum o kadar tutmayacak galiba
Vallahi uygun geldi kulağıma.Malum baba arabası olunca üzerinde ben ve kardeşim arabayı öğrendik(acemilik sürecinde 20k gitmişizdir debriyajı ayarlayamadan).Hala gayet kondisyonlu baskı-balata fakat olur da bişi olursa aklımda bi fiyat oluşsun diye merak etmiştim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...