Yok hocam g30 değil 2016 kasaHayırlı Olsun hocam G30 Kasa cıktı son uretımı aldınız sanırım güzel heralde daha binmedim bilgim yok pek![]()
Güç iyi hoş ama 14 15 litreler benzinin şu anki fiyatı düşünüldüğünde bana çok geliyor.Yakıt o güç ve o kasa için gayet makul niye beğenilmyor anlamış değilim.
Eski nesil 520i'ler de öyle yakıp daha az gidiyordu. Hem vergi avantajı hem performans fazlası var.Güç iyi hoş ama 14 15 litreler benzinin şu anki fiyatı düşünüldüğünde bana çok geliyor.
Yani birde şu var aslan besleyen yemine katlanır. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek.Eski nesil 520i'ler de öyle yakıp daha az gidiyordu. Hem vergi avantajı hem performans fazlası var.
Kesinlikle, E segmenti benzinli bir araç ne olursa olsun az yakmaz, bakımları ucuza gelmez.Yani birde şu var aslan besleyen yemine katlanır. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek.
eski 5 20i 2.2 170hp 0-100 8.7 şuanki 1.6 170hp 8.5 şanzıman büyük etki eskisi çok uyuşuk bi şanzımandı. Düşük devirdeki tork farkı hissediliyor ama eskisinde turbo olmadığından dolayı çok daha iyi gaz tepkisi vardı ve o kasa 1580kg civarlarındaydı ve eskisinde helal beygirliydiEski nesil 520i'ler de öyle yakıp daha az gidiyordu. Hem vergi avantajı hem performans fazlası var.
Katiliyorum, birde hizli gitmek istedinizde bu degerlerden daha da fazla yakiyorGüç iyi hoş ama 14 15 litreler benzinin şu anki fiyatı düşünüldüğünde bana çok geliyor.
Kusura bakmayın da ben böyle saçma bir şey duymadım bi arabaya 170-180bin vericem e segmenti bi araç pat küt nasl sorun olmuyorHocam hiç kullanmadım ve test eden herkes süspansiyon pat küt ediyor diyor ama çok takılmayın bunlara zaten sipariş de vermişsiniz. Araba beş serisi sonuçta. Konu 5 olunca süspansiyon pat küt ediyor falan hava cıva bana kalırsa
Sorun olmuyor. Cunku bir bmw aliyorsunuz. Ayriyetten f10 5 serilerinin icinde konforlu olani diyebiliriz( e60 bayagi sert suspansiyonlari). Bir mercedes alsaydiniz dediginize katiliyor olurdum. Konu bmw iken surus dinamikleri daha onemliKusura bakmayın da ben böyle saçma bir şey duymadım bi arabaya 170-180bin vericem e segmenti bi araç pat küt nasl sorun olmuyor