After effecetse biraz uğraşıp böyle bir şey yaptım olmuşmu yorum görüş alalım

Çiçek çiçek sen yaparsinda güzel olmaz mı beeeAfter effecetse biraz uğraşıp böyle bir şey yaptım olmuşmu yorum görüş alalım![]()
Direksiyon kutusuna kedi kaçtı dersin çoğunluk yer zatenBen picasso daki mcp,toyota nın mmt kullandım ama bu etg5 çok ayrı seviyede. Öldürüyordu bildiğin. Düşünsene 40 ile düz yolda spin atıp kaza yapmışsın hani nasıl bir açıklaman olacak ne diyeceksin![]()
Başlangıçtaki fade-in kısmında sıkıntı var, bitimindeki gibi temiz yaparsan daha iyi olur. Eğer kıvılcımların ateşlerin efekti sorun yaratıyorsa belirdikten sonra yakarsın.After effecetse biraz uğraşıp böyle bir şey yaptım olmuşmu yorum görüş alalım
eyvallah ceyhununm sağolasın doctar strange de ki çemberden alıtnı yaptıkÇiçek çiçek sen yaparsinda güzel olmaz mı beee. Ateş efekti falan hoşuma gitti valla ellerine sağlık
.
aynen abi onu bende farkettim ıntro 6 saniye ateşi bi anda yaksam daha iyi gibi olacak sonradan fade - in kısmında problem var biraz daha uğraşayım onla ama son dediğin daha iyi belirdikten sonra yakmakBaşlangıçtaki fade-in kısmında sıkıntı var, bitimindeki gibi temiz yaparsan daha iyi olur. Eğer kıvılcımların ateşlerin efekti sorun yaratıyorsa belirdikten sonra yakarsın.
Bir de, eğer hemen arkasından videoya başlanacaksa fade-out kısmı, fade-in kısmından daha uzun tutulduğunda genelde daha hoş oluyor. Yine de deneyip karar vermek gerekir.
Böyle maytap yanmaya başlamış gibi hızlıca vvufffff dedirtebilirsin. Neymiş? vvufffffeyvallah ceyhununm sağolasın doctar strange de ki çemberden alıtnı yaptık
aynen abi onu bende farkettim ıntro 6 saniye ateşi bi anda yaksam daha iyi gibi olacak sonradan fade - in kısmında problem var biraz daha uğraşayım onla ama son dediğin daha iyi belirdikten sonra yakmak
onu becerebilrisem güzel olcak youtbe bir uzak doğulu yotuber keşfettim böyle güzel atraksiyonlar yapıyor kendimi geliştireyim diye bi deneyeyim dediBöyle maytap yanmaya başlamış gibi hızlıca vvufffff dedirtebilirsin. Neymiş? vvufffff![]()
battaniye falan atıcaktım baktım çok büyük bi hava olayı olmadı örtmedim. Bışa ıslanmasın
Sağol mehmet abi
Günaydın müdürüm.Günaydın herkese huzurlu sabahlar