Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
After effecetse biraz uğraşıp böyle bir şey yaptım olmuşmu yorum görüş alalım :D
Başlangıçtaki fade-in kısmında sıkıntı var, bitimindeki gibi temiz yaparsan daha iyi olur. Eğer kıvılcımların ateşlerin efekti sorun yaratıyorsa belirdikten sonra yakarsın.
Bir de, eğer hemen arkasından videoya başlanacaksa fade-out kısmı, fade-in kısmından daha uzun tutulduğunda genelde daha hoş oluyor. Yine de deneyip karar vermek gerekir.

Son düzenleme:
Çiçek çiçek sen yaparsinda güzel olmaz mı beee o_O. Ateş efekti falan hoşuma gitti valla ellerine sağlık :).
eyvallah ceyhununm sağolasın doctar strange de ki çemberden alıtnı yaptık :D
Başlangıçtaki fade-in kısmında sıkıntı var, bitimindeki gibi temiz yaparsan daha iyi olur. Eğer kıvılcımların ateşlerin efekti sorun yaratıyorsa belirdikten sonra yakarsın.
Bir de, eğer hemen arkasından videoya başlanacaksa fade-out kısmı, fade-in kısmından daha uzun tutulduğunda genelde daha hoş oluyor. Yine de deneyip karar vermek gerekir.
aynen abi onu bende farkettim ıntro 6 saniye ateşi bi anda yaksam daha iyi gibi olacak sonradan fade - in kısmında problem var biraz daha uğraşayım onla ama son dediğin daha iyi belirdikten sonra yakmak

eyvallah ceyhununm sağolasın doctar strange de ki çemberden alıtnı yaptık :D

aynen abi onu bende farkettim ıntro 6 saniye ateşi bi anda yaksam daha iyi gibi olacak sonradan fade - in kısmında problem var biraz daha uğraşayım onla ama son dediğin daha iyi belirdikten sonra yakmak
Böyle maytap yanmaya başlamış gibi hızlıca vvufffff dedirtebilirsin. Neymiş? vvufffff :D:D

Ve dolu yağmadı...:D:D
20170822_164845-1.jpg

Duble yolda 220-230-250 yapmak cidden cesaret işi yani hele ki akşam vakti. Bu motorcular da ayrı bir kafa var, hafif bir denge kaybında parçanı bulamazlar.

Günaydın herkese huzurlu sabahlar
Günaydın müdürüm.
4 mevsim lastiklerimle ilgili yaz performansına dair birşeyler yazmak isterdim ama, vereyim forumun şifresini babam yazsın :P Adam aldı arabayı gitti. Spor ayakkabılarımın sıcak asfalt performansından bahsedersem; konfor olarak zayıf, biraz sert kalıyor. Yol gürültüsü de oluyor. Ama yol tutuş olarak kuruda gayet iyi. Hiç kızaklama yaşamadım, patinaja ise çok nadiren düştüm. Islak zeminde ise vasat. Daha iyi ayakkabılar giydim. Tüketime etkisi de ortalama. Hamuru hafif değil ve sürtünme direnci biraz yüksek. Uzun dönemde tüketim olarak biraz fazla terletebiliyor. Yine de fiyat/performans olarak öneririm. Kinetix.

Boş vaktim bitti, ben gidiyorum. :D Haydi herkese iyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...